Феновете трудно биха могли да разпознаят Мелания Тръмп и заявиха, че е спечелила допълнителни килограми след 45-ата среща на върха на G7 във Франция

Разкошната Мелания Тръмп придружи съпруга си Доналд Тръмп на посещение в Биариц, Франция за 45-ата среща на върха на G7 в края на август 2019 г.

Разкошната Мелания Тръмп придружи съпруга си Доналд Тръмп на посещение в Биариц, Франция за 45-ата среща на върха на G7 в края на август 2019 г.

FLOTUS изглеждаше наистина блестящо в различни тоалети, парадирайки със своята стройна фигура и чар след модела. Искрено обичахме класа, маниерите и безупречната толерантност на Мелания Тръмп, докато разговаряхме с малки деца или обменяхме няколко фрази с Бриджит Макрон.Първата дама заряза всичките си супер блясъци в Биариц, Франция при пристигането си в Белия дом. След европейското пътуване Мелания и Доналд Тръмп бяха забелязани заедно да се връщат в дома си.

Както можете да видите, красивата FLOTUS носеше бели тесни панталони и тъмносиня прозрачна риза. Американският президент, от друга страна, сякаш беше съвпаднал със съпругата си, докато обличаше тъмносин костюм. И двамата партньори изглеждаха доста изтощени след срещата на върха на Г7, нали?Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от първата дама Мелания Тръмп (@alwaysmelania) на 26 август 2019 г. в 19:04 ч. PDT

Някои хора забелязаха, че Мелания Тръмп е натрупала „малко тегло“ по време на пътуването си във Франция. Тя изглеждаше толкова тънка в прегръщащи се рокли там, но облеклото след завръщането в Къщата я накара да изглежда малко по-голяма, според туитовете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мелания Тръмп (@ melaniatrump.style) на 27 август 2019 г. в 6:24 ч. PDT

Някои фенове все още харесваха Първата дама, но също така забелязаха, че изглежда малко странно в най-новото облекло.

Освен това някои последователи не можаха да разберат как е възможно да напълнеете след няколко дни на перфектното тяло. И все пак само един човек изрази собственото си възхищение от това, че си позволи да се наслаждава на храната и пропусна всякакъв вид диета.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от първата дама Мелания Тръмп (@alwaysmelania) на 26 август 2019 г. в 8:53 ч. PDT

Независимо от това, ние все още обичаме Мелания Тръмп и смятаме, че всичко е заради умора или може би грешен избор на дрехи.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как изглеждаше Мелания Тръмп, когато FLOTUS беше тъмна коса брюнетка?

Популярни Публикации