Феновете намериха невероятните снимки на Шакира в прашките: Сега разбираме защо нейното „бедрата не лъжат“

Последни актуални новини Фенове откриха невероятните снимки на Шакира в прашките: Сега разбираме защо нейните „бедрата не лъжат“ на Fabiosa

В допълнение към зрелищния си глас, Шакира е и безумно популярна със способността си да движи бедрата и бедрата си, за да съблазни все повече фенове по време на изпълненията си.

gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Шакира и Джерард Пике: завладяваща любовна история в снимки

Някои от снимките на великолепната поп певица, които се оказаха направени доста отдавна, наскоро се появиха отново в мрежата, тъй като е невъзможно да не се насладите на тялото на Шакира - особено когато тя спортува прашки.

Снимките са направени в луксозното й имение в Маями, където тя е забелязана да се пече на легло на открито, слънчеви бани в малки прашки, които не оставят място за въображение.

Изображенията отново станаха вирусни, защото феновете на Шакира искаха да си припомнят най-добрите години на певицата и нейното време преди връзката с Пике; времето преди да стане майка.

Обратно с тези изображения на @shakira в бикини в Маями.

Въпреки че колумбиецът вече е на 41 години, няма съмнения, че тя все още има зашеметяващо тяло и може би най-възхищаваните бедрата в света. Питате защо? Защото никой не може да се движи по-добре от Шакира! Съгласни ли сте с нас? Споделете вашите мисли в коментарите.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джерард Пике разкрива прекрасната история за това как помоли Шакира за първата среща

Популярни Публикации