Феновете Ламбаст Джанет Джаксън над тона на кожата на бебето си: Тя „фалшифицира бременност като Бионсе“

Феновете на Twitter твърдят, че Джанет Джексън не е родила сина си заради забележително различния му тон на кожата.

По света има много чудеса и едно от тях ражда бебета. Всяка бременност е специална и всяко пътуване към родителството е уникално.

Днес все повече жени решават да имат деца по-късно в живота си и Джанет Джаксън не е изключение. Тя роди първото си бебе на 50 години!Фенове Lambaste Janet Jackson Over Her BabyГети изображения / Идеално изображениеСинът на Джанет Джаксън Елиса

Новините за бременността на Джаксън се появиха за първи път през април 2016 г., когато тя трябваше да отложи турнето си. Тя обаче го отрече. До октомври същата година звездата се появи на ексклузивна снимка за Хора , което показа бебето й

На 3 януари 2017 г. бебето Ейса се роди на Джанет и съпруга й Висам Ал Мана.Всъщност раждането на дете на 50 е рядкост, но е възможно. Много потребители на социалните медии обаче смятат, че това е нереално и имат теория, която подкрепя техните предположения.

Феновете предполагат, че бебето на Джанет Джаксън не е неин биологичен син

Феновете на Twitter се отпуснаха с твърденията, че певицата не е родила сина си заради забележително различния му тон на кожата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джанет Джаксън (@janetjackson) на 28 май 2019 г. в 14:54 ч. PDTДокато Джанет е чернокожа, Ейса е от Близкия изток и мнозина са объркани как синът й е бял.

По-долу са някои от техните коментари:

Мнение на експерта

Въпреки че може би възрастта на Джанет по време на раждането на Ейса е породила тези спекулации, д-р Лама Толаймат, базиран във Флорида OB / GYN, обяснява на Elite Daily че е възможно жените да забременеят по-късно в живота.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Майкъл Джексън е Bae (@ mj.jacksonhd) на 15 октомври 2016 г. в 6:19 ч. PDT

Въпреки че Джанет може да се е опитвала от години да роди бебе, д-р Лама потвърждава, че спонтанна бременност може да се случи на 49-годишна възраст.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Абдул Рахим Рудолф (@ rudol9h) на 22 октомври 2016 г. в 22:57 ч. PDT

Независимо от тена на кожата му, не може да се отрече радостта, която носи на майка си, и именно това трябва да се празнува! Бебето Айса изглежда толкова очарователно. Пожелаваме му здраве и щастие и радост!

Ние вярваме, че всеки има право на неприкосновеност на личния живот, така че каквото и да мислим за сина на Джанет, запазваме нашите мнения за себе си. Съгласен ли си? Какво мислиш?

Деца на знаменитости
Популярни Публикации