Баща се сбогува тъжно: Синът на певеца Рони Милсап Тод си отиде на 49-годишна възраст

Последни актуални новини Баща се натъжи за сбогом: Синът на певеца Рони Милсап Тод изчезна на 49-годишна възраст във Фабиоза

Най-зловещото нещо, което родителите биха могли да преживеят в живота си, е да загубят детето си. Кънтри певецът Рони Милсап скърби за същата трагедия, както наддава сърдечно сбогом на сина си Тод.

В средата на 60-те години Рони се срещна със съпругата си Джойс на вечеря пред Атланта. Слепият художник се жени за нея през 1965 г., превръщайки я в партньор, с когото да споделя живота и музиката си. Те имаха заедно син на име Тод, с когото певецът беше изключително горд.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ерик Браден твърди, че Кристоф Сейнт Джон е изчезнал, защото не е могъл да живее без сина си

Неочакваната кончина на сина му

Съобщава се, че Тод Милсап е недостъпен и синът му се притеснява, след като не е имал контакт с него в продължение на два дни. След това той отишъл да провери баща си и го намерил в безсъзнание на пристанището си в пристанището на Four Corners Marina в Антиох.Аварийният екипаж потвърди смъртта му на 23 февруари. Той беше на 49 години.

Според полицията причината за смъртта му изглежда е някакво медицинско усложнение, без признаци на груба игра. Тод е оцелял от майка си. Той е отгледан в Нешвил и е посещавал Франклин Роуд Академия и гимназията Хилсборо.Рони разкри това любимия му син е работил зад кулисите на своите турнета, музикални клипове и други звукозаписни проекти. Сърдечният баща разказа Тенесиан :

Нашият син Тод беше сила на радост, живот, творчество и даване от момента, в който се роди.

Баща се натъжава за тъжно: Певецът Рони МилсапГети изображения / Идеално изображение

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Любимата съпруга на Стив Бушеми от 30 години, Джо Андрес, почина на 65 години

Феновете са натъжени от новината

Следите на Рони изразиха шока от внезапното изтичане на Тод. Те му отдадоха почитта си по най-обмисления начин и се извикаха със семейството.

Тод би бил ужасно пропуснат от всички, които са трогнати от живота му. Сега той е легнал на почивка. Споделете това и изпратете своите молитви на починалия.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: ‘Здравей, Доли!’ Звезда, Невероятната Карол Чанинг, изчезна на възраст 97 години

Популярни Публикации