Копие на бащата! „Хавай 5-0“ Единственото дете на Иън Антъни Дейл, син Роман, изглежда точно като него

Иън Антъни Дейл има очарователен 2-годишен син, който е неговото копие. Семейството на Дейл е на път да стане още по-голямо, скоро съпругата му е бременна с друго бебе.

Кой е Иън Антъни Дейл ? Той е известен американски актьор. Повечето хора ще го разпознаят от ролята му в полицейска драма Хавай 5-0 . Дейл играе Адам Ношимури, бивша съпруга на бившия главен герой Коно Калакауа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hawaii Five-0 (@ hawaiifive0cbs) на 1 ноември 2019 г. в 17:14 ч. PDTВъпреки че Ян представя блестящо бивш, в реалния живот той е семеен човек. Иън Антъни Дейл има дете, което е най-сладкото нещо някога.Синът на Иън Антъни Дейл

Семейството на Иън Антъни Дейл се разраства. Актьорът извади късмет със съпругата си като той се оженил за най-добрия си приятел , дизайнер Никол Гарипо през октомври 2016 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Иън Антъни Дейл (@iananthonydale) на 28 април 2017 г. в 14:22 ч. PDTПрез пролетта на следващата година двойката обяви, че очаква първото им дете заедно . Никол сподели, че е бременна с момченце и през август, малкият влезе в този свят .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Никол Гарипо Дейл (@nicgdale) на 17 юни 2018 г. от 16:20 ч. PDT

Иън и Никол нарекоха своята гордост и радост Роман Антъни. Дейл изрази вълнението си да стане баща за първи път в публикация в Instagram.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Никол Гарипо Дейл (@nicgdale) на 27 август 2018 г. в 11:53 ч. PDT

Той написа:

Бяхме готови. В 9:55 ч. На 23 август 2017 г. нашето красиво момченце реши, че и той е готов. Роман Антъни, невъзможно е да се изрази неизмеримото количество любов и дълбока радост, която си донесъл в нашето семейство, а любовта ни към теб продължава да се задълбочава с всяка изминала секунда. Нямаме търпение да ви обсипнем с нашата любов, надежди и мечти до края на живота ви.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Никол Гарипо Дейл (@nicgdale) на 18 октомври 2019 г. в 22:14 ч. PDT

Изминаха 2 години, откакто бебето Роман стана част от живота на Дейл и Гарипо, но продължава да носи радост на родителите си. Колкото по-възрастен става, толкова повече прилича на известния си баща.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Иън Антъни Дейл (@iananthonydale) на 10 юни 2019 г. в 9:57 ч. PDT

Ян и Никол толкова обичат малкото си момче, че са решили да го направят сестра или брат. В момента Гарипо очаква второ попълнение в семейството.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Никол Гарипо Дейл (@nicgdale) на 22 ноември 2019 г. в 18:12 ч. PST

С толкова добре изглеждащи родители сме сигурни, че второто им бебе ще бъде също толкова прекрасно, колкото малкият Рим. Нямаме търпение да видим неговите или нейните снимки!

Деца на знаменитости
Популярни Публикации