Любовта на бащата: Дейвид Хаселхоф показва всяко постижение на децата си в социалните медии

- Любовта на бащата: Дейвид Хаселхоф показва всяко постижение на децата си в социалните медии - Знаменитости - Fabiosa

Любовта на баща наистина няма граници и Дейвид Хаселхоф е идеален пример. Като баща винаги да бъдеш там за децата си е задължително. Искате да им повдигнете духа и да ги вдъхновите да бъдат по-добри. Още когато са били бебета, вие празнувате техните важни събития и ги развеселявате през целия път.

Момичетата на Хаселхоф

Подобно на баща си, Тейлър-Ан Хаселхоф и Хейли Хаселхоф също се интересуват от развлекателната индустрия. Дъщерите са родени от Дейвид и бившата му съпруга Памела Бах. Двойката се ожени през декември 1989 г. и се разведе през август 2006 г. Следователно Дейвид имаше пълно попечителство над двете момичета.gettyimagesТейлър-Ан е направила няколко стъпки в кариерата си на актриса. 27-годишният младеж вече е имал роли в Потънала кути (2014) и Baywatch (1989).

25-годишната Хейли също заграби ролята на Амбър в сериала, Огромно .ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мадона споделя сладък Instagram Tribute, за да отпразнува 21-ия рожден ден на дъщерята

Гордият баща

С всяка стъпка в светлината на прожекторите, която правят дъщерите му, Дейвид винаги е там, за да ги аплодира и да отпразнува техните постижения. На 11 декември актьорът отпразнува Хейли в Twitter за нейната корица в списание Slink.

Същия ден той публикува новината, че Тейлър-Ан ще се присъедини към групата John Aaroe, която включва силен екип от 25 агенти за недвижими имоти.

Докато Тейлър продължава да се впуска в света на недвижимите имоти, баща й е точно там, като я популяризира и подкрепя.

Търсите надежден, любвеобилен енергиен имейл за имейл @tay. Дъщеря ми се присъедини към екипа на @ aaronkirman1, първият екип за луксозни недвижими имоти в Лос Анджелис. Толкова се гордее с нея и клиентите си, че се грижи като за собственото си семейство. Изпратете й имейл на tay@aaronkirman.com, ако искате да се погрижите най-добре!

Публикация, споделена от Дейвид Хаселхоф (@davidhasselhoff) на 11 октомври 2017 г. в 16:11 ч. PDT

По-рано тази година актьорът отпразнува Хейли за пускането на втората си колекция за Elvi Clothing.

Толкова се гордея с дъщеря си @hhasselhoff, че пусна втората си колекция с @elviclothing! Виждал съм я да влага сърцето и душата си в тази колекция. Нейната упорита работа и отдаденост да дава качествени парчета на извитите момичета се отплати! Непрекъснато съм изумен от изкуството, което тя продължава да създава. Поздравления моето прекрасно момиче! Ти си толкова специален !

Публикация, споделена от Дейвид Хаселхоф (@davidhasselhoff) на 31 март 2017 г. в 10:07 ч. PDT

Както винаги, популяризирането на децата си в неговата социална медийна платформа е това, което той прави.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дъщерята на Еминем, Хайли, е пораснала и разкошна в Instagram Photos

Поздравления Hayley Hasselhoff !! Всички проверете нейната колекция !!

Публикация, споделена от Дейвид Хаселхоф (@davidhasselhoff) на 3 ноември 2016 г. в 23:12 ч. PDT

Той публикува една от прекрасните снимки на Тейлър. 'Каква звезда' - каза той в надписа.

Каква звезда @tay

Публикация, споделена от Дейвид Хаселхоф (@davidhasselhoff) на 5 октомври 2016 г. в 13:52 ч. PDT

Дейвид е най-гордият татко, тъй като през септември 2016 г. сподели колаж на дъщеря си, колекцията на Хейли.

Уау, аз съм най-гордият татко на планетата Виж го Повярвай на живо Хейли живее мечтата си ТВЪРДА ТВЪРДА РАБОТА, НО НЕЙНИЯТ МЕЧТА СИ ИСТИНСКИ !!

Публикация, споделена от Дейвид Хаселхоф (@davidhasselhoff) на 10 септември 2016 г. в 22:22 ч. PDT

И така, защо Дейвид винаги е толкова нетърпелив да подаде ръка на децата си? Е, наистина е просто. В публикация в блога, която той направи на своя уебсайт, той каза:

Мечтата на всеки родител е да може да помогне на децата си да успеят.Казах на момичетата, че ще им помогна да отворят вратата, когато са готови, но те ще трябва сами да минат през нея. Това е тяхното време и съм развълнувана да бъда част от него.

Ясно е, че е чудесен в изпълнението на обещанията си.

Правейки ги звезди

Не всеки баща има ресурси, като самата суперзвезда, да направи децата си също известни и успешни. Но в крайна сметка родителите трябва да направят всичко по силите си, за да помогнат на мечтите на децата им да се сбъднат, дори ако това означава да им предлагат безкрайна подкрепа и насърчение.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: ' Да бъдеш баща е най-великата работа, която някога съм имал: Дуейн Джонсън да води семейството си с любов

Деца Социална медия Половината
Популярни Публикации