Вражда, за която не знаехме! Елтън Джон с марката Тина Търнър „Кошмар“ в новия си скандален мемоар

Британската певица пише, че с Търнър е много трудно да се работи, тъй като тя постоянно го критикува и го нарича „дебел“.

Тина Търнър и Арета Франклин никога не са били най-добрите приятели. Двете музикални легенди бяха замесени в дългогодишна вражда, която започна с репликата на Бионсе.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тина Търнър (@tinaturner) на 20 септември 2019 г. в 3:43 ч. PDT

The Свободни дами веднъж хитмейкър представи Тина като „Кралицата“, което дълбоко обиди Арета, която е известна като Кралицата на душата.Франклин обаче не беше единственият човек, останал разочарован от Търнър.Елтън Джон също не харесва Тина

Елтън Джон наскоро пусна нов мемоар, който той просто озаглави Аз . Певецът включи истории за връзката си с много известни личности, включително Тина Търнър.

Джон си спомни как двамата с Търнър обсъдиха присъединено турне през 1997 г., което се превърна в „бедствие“. Той пише:

Тя не харесваше косата ми, не харесваше цвета на пианото ми - което по някаква причина трябваше да е бяло - и не харесваше дрехите ми.

Елтън разкри, че Търнър му е казал ‘колко е ужасен’ и че трябва да се промени, ако иска да работи с нея. Той също така отбеляза, че според нея носенето на Версаче „го прави дебел“.

Нещата станаха още по-разгорещени, когато двойката започна да репетира заедно за съвместно изпълнение. Съотборниците на Джон казаха на Мъж ракета хитмейкър, че няма да работят с Тина, защото тя е „кошмар“.

Всичко завърши с британската звезда, която напусна американската легенда и вместо това обиколи Били Джоел. Не всички обаче са на страната на Джон в тази вражда. Уенди Уилямс застана на страната на Тина Търнър, подигравайки се с думите на Елтън в нейното шоу.

Не знаем дали това, което британският певец е описал в книгата си, наистина се е случило, но нямаме причина да не му вярваме.

Популярни Публикации