Вражда, за която не знаехме! Елтън Джон с марката Тина Търнър „Кошмар“ в новия си скандален мемоар

Британската певица пише, че с Търнър е много трудно да се работи, тъй като тя постоянно го критикува и го нарича „дебел“.

Тина Търнър и Арета Франклин никога не са били най-добрите приятели. Двете музикални легенди бяха замесени в дългогодишна вражда, която започна с репликата на Бионсе.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тина Търнър (@tinaturner) на 20 септември 2019 г. в 3:43 ч. PDTThe Свободни дами веднъж хитмейкър представи Тина като „Кралицата“, което дълбоко обиди Арета, която е известна като Кралицата на душата.

Франклин обаче не беше единственият човек, останал разочарован от Търнър.Елтън Джон също не харесва Тина

Елтън Джон наскоро пусна нов мемоар, който той просто озаглави Аз . Певецът включи истории за връзката си с много известни личности, включително Тина Търнър.

Джон си спомни как двамата с Търнър обсъдиха присъединено турне през 1997 г., което се превърна в „бедствие“. Той пише:Тя не харесваше косата ми, не харесваше цвета на пианото ми - което по някаква причина трябваше да е бяло - и не харесваше дрехите ми.

Елтън разкри, че Търнър му е казал ‘колко е ужасен’ и че трябва да се промени, ако иска да работи с нея. Той също така отбеляза, че според нея носенето на Версаче „го прави дебел“.

Нещата станаха още по-разгорещени, когато двойката започна да репетира заедно за съвместно изпълнение. Съотборниците на Джон казаха на Мъж ракета хитмейкър, че няма да работят с Тина, защото тя е „кошмар“.

Всичко завърши с британската звезда, която напусна американската легенда и вместо това обиколи Били Джоел. Не всички обаче са на страната на Джон в тази вражда. Уенди Уилямс застана на страната на Тина Търнър, подигравайки се с думите на Елтън в нейното шоу.

Не знаем дали това, което британският певец е описал в книгата си, наистина се е случило, но нямаме причина да не му вярваме.

Популярни Публикации