И накрая, завещанието на Глория Вандербилт е обявено: Второто й дете може да не получи и стотинка!

Последни актуални новини И накрая, завещанието на Глория Вандербилт беше оповестено: Второто й дете може да не получи и стотинка! на Фабиоза

Известна светска и CNN Майката на водещия Андерсън Купър, Глория Вандербилт, почина на 17 юни. Тя беше хоспитализирана само седмица преди смъртта си, тъй като ракът се бе разпространил в стомаха.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Глория Вандербилт (@gloriavanderbilt) на 22 август 2017 г. в 13:06 ч. PDTСлед като стана свидетел на пълния й живот от 95 години, синът му и феновете бяха много съсипани, когато тя беше положена. Сега е време да разберем какво е оставила за близките си в наследство.

Нейната воля е разкрита

Нетната стойност на Gloria Vanderbilt възлиза на 200 милиона долара. През 2014 г. Андерсън беше казал в радиоинтервю, че няма да наследи нищо от него, тъй като смята, че тези неспечелени пари са проклятие. Независимо дали му харесва или не, той все още е роден със сребърна лъжица в устата.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Глория Вандербилт (@gloriavanderbilt) на 31 октомври 2017 г. в 10:19 ч. PDT

PageSix е придобил окончателното завещание на Глория, подадено в сурогатния съд на Манхатън. Според документа най-големият й син Стан Стоковски ще си вземе подложката Midtown на 30 Beekman Place. Ами всички останали? Е, всичко останало ще бъде прехвърлено на най-малкия й Андерсън.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от andersoncooper (@andersoncooper) на 13 май 2018 г. в 7:02 ч. PDTРеакция на феновете

Кристофър Стоковски е отчужденият син на Глория и пряк брат на Стан. Нейното завещание не му споменава никакво наследство. Потребителите на социални медии бяха първите, които забелязаха това.

Освен това хората леко бликаха за късмета на Андерсън.

Това беше богатството на Глория Вандербилт и тя знаеше по-добре какво да прави с него. Малко е рано, но поздравления за Андерсън, че има част от наследството на майка си. Споделете това и продължете да се молите за нейната душа.

Популярни Публикации