За първи път от 25 години Уорън Бийти най-накрая адресира прехода на дъщеря си в човек

Последни новини за първи път от 25 години насам Уорън Бийти най-накрая се обръща към Фабиоза за прехода на дъщеря си в човек

Уорън Бийти беше нещо като сексуален революционер в най-добрите му дни. Но най-голямата му дъщеря спечели тази титла, ставайки собствена революционерка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стивън (@supermattachine) на 20 февруари 2017 г. в 21:14 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 24-годишният син на Уорън Бийти е пораснал и изглежда като копие на красивия си баща

Преход

Катлин Елизабет започна да поставя под съмнение своята сексуалност в много млада възраст и когато навърши 14 години, тя вече се идентифицира като преместена.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стивън (@supermattachine) на 9 октомври 2017 г. в 11:17 ч. PDTКатлин промени името си на Стивън Ира и стана активист на транссексуалната общност.

На 20 години, Стивън пусна видео , което сега е заличено, където той описа пътуването си, говорейки за преминаване през хормонална терапия. Той също така разкри за стремежите си да стане поет и учител по английски и да насърчи другите да станат по-отворени.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стивън (@supermattachine) на 25 юли 2017 г. в 15:00 ч. PDT

Стивън говори за приятелите си, които го подкрепиха по време на преходния период, без да споменава родителите си. Уорън Бийти обаче разкри какво мисли за сина си в скорошно интервю.

Думите на Бийти

През 2016 г. Уорън Бийти имаше чат с „кажи на всички“ панаир на суетата , което беше първото му интервю от 25 години насам. Не е изненадващо, че въпросът за неговия транссексуален син се появи в средата му.

За първи път от 25 години Уорън Бийти най-накрая се обръща към дъщеря сиgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Когато е време да се учим от децата: Анет Бенинг се отвори за нещата, които възприе от нейния транс син

Когато Бити беше попитан за Стивън, той каза:

Той е революционер, гений и мой герой, както всички мои деца.

Това беше първият път от много години, когато легендарният актьор обсъждаше тази тема и изглежда, че не обърна гръб на сина си.

За първи път от 25 години Уорън Бийти най-накрая се обръща към дъщеря сиgettyimages

Уорън Бийти и неговата жена , актрисата Анет Бенинг, имат още три деца заедно , син Бенджамин и две дъщери Изабел и Ела.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от juFeutry (@jufeutry) на 27 ноември 2016 г. в 4:09 ч. PST

Двамата са женени от 1992 г. и изглежда, че техните силни семейни ценности са това, което поддържа семейството им заедно, подкрепяйки се взаимно, независимо от всичко.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Анет Бенинг и Уорън Бийти: Любовта им е приказка от реалния живот

Популярни Публикации