Бившата двойка 'It', Марк Хармън и Пам Доубър, споделят своята формула за сключване на брак в Холивуд

- Бившата двойка 'It', Марк Хармън и Пам Доубър, споделят своята формула за сключване на брак в Холивуд - Знаменитости - Fabiosa

Марк Хармън и съпругата му Пам Доубър са рядката холивудска двойка, която предпочита да живее живота си възможно най-далеч от вниманието на медиите.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Семейството над кариерата: Защо звездата от „Червените обувки“ обърна гръб на холивудската слава

Холивудска двойка 'It'

През 80-те години Хармън е обявен за най-секси мъж сред хората. Той и Пам бяха търсени, новобрачни и невероятно известни. И все пак те умишлено избраха да се дистанцират от шума и славата.

gettyimagesХармън изпълняваше ролята на водещ човек в хитовите сериали Св. Другаде и Лунна светлина, Пам се задържа Морк и Минди и Моята сестра Сам.

Те живеят доста нормален живот

Докато Пам е направила избора да премине от живота си като актриса, за да отгледа семейството си, Хармън продължава да изпълнява главни роли и в момента е звезда в дългосрочното шоу NCIS .

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ричард Гиър и Синди Крофорд бяха едни от най-красивите холивудски двойки. И така, защо не се получи?Те са женени повече от 30 години и въпреки че Хармън признава, че дължат на Холивуд кариерата си, той казва, че не се интересува много от славата.

gettyimages

Той каза TV Insider в края на миналата година:

Това дори не е избор. Това сме ние. Оставаме вкъщи. Много. Не съм човек от Twitter или от Facebook. Синовете ни също не са в това.

Семеен живот и деца

Пам повтаря неговите чувства в по-ранно интервю от 2016 г. Тя каза, че има голямо разделение между живота им като холивудски актьори и семейния им живот. По това време децата й дори не бяха гледали нито един от филмите ѝ.

gettyimages

Тя също така каза, че Холивуд не е точно най-подходящото място за двама души, които искат да имат продуктивна кариера и да поддържат брака си.

Хармън и Пам Доубър имат двама сина - Шон Хармън и Тай Кристиан Хармън, които и двамата създават живот в Холивуд съответно като актьори и сценаристи.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дензъл и Паулета Вашингтон: От слуховете за развод до докладите за изневяра, двойката остава силна почти 35 години

Популярни Публикации