Водещият на Fox News Харис Фокнър казва, че е благословия да се отглеждат двудомни дъщери, но те също са изправени пред някои „красиви проблеми“

Харис Фокнър наскоро разкри как е било да отглеждаш своите бирациални дъщери. Тя яде по някои от „красивите проблеми“, които семейството има и много майки като нея могат да общуват.

Награденият водещ на Fox News Харис Фокнър е известен с процъфтяващата си кариера, а също и с красивото си семейство.

Семейството на Харис Фолкнър

Харис Фолкнер е женен за Тони Берлин, друга известна медийна личност. Заедно двойката има две красиви дъщери Бела и Даника.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Харис Фолкнер (@harrisfaulkner) на 21 август 2018 г. в 18:26 ч. PDTХарис, награден журналист, водещ Превъзхождан и Превъзходен извънреден труд , винаги се радва да сподели очарователни снимки на семейството си, включително дъщерите си.

Отглеждане на децата си

Зает майка наскоро се отвори Хора за това как е успяла да балансира успешните си шоута и семейния си живот.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Харис Фолкнер (@harrisfaulkner) на 25 юли 2019 г. в 15:09 ч. PDT

Тя разкри, че да имаш тези близки в живота си е „красиво“ и да бъдеш с някой, който е религиозно и расово различен от нея, също не е толкова лошо.

Тя обаче призна, че с нейните бирациални дъщери, които скоро ще станат тийнейджъри, те се изправят пред някои особени предизвикателства, но тя прави каквото може, за да им даде насоки.Това са всевъзможни проблеми. Навигиране на момче в училище и „Ще ме харесат ли, защото съм различен?“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Харис Фолкнер (@harrisfaulkner) на 12 май 2019 г. в 6:11 ч. PDT

Харис се открови и за други проблеми, свързани с косата, външния вид на дъщерите си и т.н.

Това е нещо с текстурата на косата: „Мамо, мисля, че искам да съм къдрава за снимките тази година“ или „Искам права коса“ и „Кое според теб е по-красиво?“ Това е цял куп неща, с които имате работа, които са, мисля, красиви проблеми и предизвикателни.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Харис Фолкнер (@harrisfaulkner) на 21 април 2019 г. в 13:53 ч. PDT

Като всичко

Харис Фокнър изглежда е една от онези майки, които имат всичко по отношение на кариерата и щастливото семейство.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Харис Фолкнер (@harrisfaulkner) на 4 юли 2018 г. в 21:14 ч. PDT

В продължение на много години тя си беше изградила много впечатляваща журналистическа кариера и не спира скоро. Що се отнася до семейството й, тази майка по някакъв начин успява да отдели време за тях, въпреки че редовно работи усилено.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Харис Фолкнер (@harrisfaulkner) на 26 февруари 2019 г. в 16:01 ч. PST

По същество тя е супер жена във всеки смисъл на думата и това е една от многото причини, които феновете й я обожават. Разбира се, те също не могат да се наситят на нейните супер сладки деца.

Деца Семейство Родителство Семейни проблеми
Популярни Публикации