Любовната история на Франк и Кати Лий Гифорд преодоля изневярата и 23-годишната разлика във възрастта

- Любовната история на Франк и Кати Лий Гифорд преодоля изневярата и 23-годишната разлика във възрастта - Знаменитости - Fabiosa

Франк Гифорд беше американски футболист. Бъдещата Hall of Famer започва кариерата си през 1952 г., играейки за New York Giants, където остава до пенсионирането си. Гифорд трагично почина през 2015 г. по начин, който отговаря на неговия произход в НФЛ. Разкри се, че той е живял с мозъчна болест, която е била често срещана сред футболистите поради повтарящи се травми на главата.

gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: След като загуби съпруга и майка си, Кати Лий Гифорд се отваря за борбата със самотата

Гифорд почина веднага, което беше пълен шок за семейството му. Вдовицата му, известната телевизионна водеща Кати Лий Гифорд, беше казала, че планират да отидат на църква в онази трагична сутрин. Въпреки болката от загубата, Кати Лий отбеляза, че Франк никога не е искал да бъде в тежест и тя е била благодарна за неговото преминаване по мирен начин.Кати Лий Гифорд по-рано призна, че изпитва трудности и страда от самота, след като е загубила съпруга си. Поглеждайки назад към историята на връзката им, не е изненадващо.

Любовната история на Гифордс, кръстосана със звезди

Франк и Кати Лий Гифорд се срещнаха по време на домакинството Добро утро Америка заедно през 1982 г. Пенсионираният футболист е бил женен за втората си съпруга по това време, а Кати Лий е била наскоро от дикорса с първия си съпруг.

gettyimagesФранк беше удрян с Кати Лий от момента, в който се срещнаха. „Тя беше жива и очарователна“ веднъж каза той. Двойката се ожени през 1986 г. и беше заедно в продължение на 29 години до последния ден на Гифорд, въпреки 23-годишната им разлика във възрастта.

Двойката имаше две деца заедно. Те дори преживяха своя спонтанен аборт през 1992 г., което беше опустошително преживяване и за двамата. И Франк, и Кати Лий споделяха един и същи рожден ден, 16 август, и бяха християни.

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Самотната Кати Лий Гифорд отново е на пазара. Сърцето й е отворено след загубата на съпруга си

Брак на скалите

През 1997 г. двойката беше на ръба на раздялата, когато подробностите за изневярата на Франк бяха разкрити пред обществеността. Съобщава се, че Гифорд е създаден от таблоид, който плаща на жена солидна сума, за да съблазни легендарния футболист.

Кати Лий беше тежко ударен от инцидента, но реши да остане с Франк. „Твърде много семейства се разделят заради нещо, което би могло да бъде излекувано, ако просто останат там и се доверят на Бог да направи изцеление в живота им“ телевизионната водеща каза за решимостта си да спаси брака им.

gettyimages

Децата липсват на баща си

Децата на Франк и Кати Лий - Коди на 28 и Касиди на 24, вече са възрастни, но не минава и ден, без те да пропуснат баща си. Синът им сподели трогателна почит към Гифорд след смъртта му, а дъщеря им често публикува снимки, в които си спомня баща си, в своя Instagram.

Може би с ден закъснение, но моята вечна валентина. Missin ’you a extra extra, big guy

Публикация от Касиди Гифорд (@cassidygiff) 15 Фев 2018 в 5:49 PST

Не че някога сте се нуждаели от извинение, за да приготвите палачинки, но най-добре вярвате, че тази сутрин беше някаква утринна палачинка, Daddio.

Публикация от Касиди Гифорд (@cassidygiff) 9 Авг 2017 в 9:01 PDT

Независимо дали това се дължи на християнските вярвания на семейството или на тяхната чиста близост, очевидно е, че те са живели в любов и имат много прекрасни спомени заедно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Hoda Kotb демонстрира своите подкрепящи умения, докато празнува 60-ия си рожден ден на „красивия“ си приятел

Любовна история
Популярни Публикации