Фред Астер беше вдовец в продължение на 27 години, преди да се ожени отново за жена, която беше на 45 години по-млада от него

Последни актуални новини Фред Астер беше вдовец в продължение на 27 години, преди да се ожени отново за жена, която беше на 45 години по-млада от Фабиоза

Вторият брак на Фред Астер с жена, по-млада от него с 45 години, изуми много хора в Холивуд, включително собственото му семейство.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мелани (@oldhollywoodparade) на 7 януари 2019 г. в 11:41 ч. PSTПървият брак на Фред Астер с Филис Потър

Първият брак на актьора беше с нюйоркската социалистка Филис Потър. Тя почина на 46-годишна възраст от рак на белия дроб. Смъртта й сложи край на щастливия им брак от над две десетилетия. Той беше толкова съкрушен от нейната смърт, че се опита да прекрати процеса на заснемане Татко дълги крака . В крайна сметка актьорът беше убеден да остане.Щастлив ли беше вторият му съюз?

Десетилетия след смъртта на първата си съпруга, Фред решава да даде нов брак. Той срещна Робин Смит, млада звезда жокей в състезанията, която беше с 45 години по-млада от него. По-късно двамата се ожениха тихо в дома му.Бракът, който шокира Холивуд и дори собственото му семейство, беше щастлив, но не продължи дълго. В интервю Робин говори за седемгодишния им брак и каза:

По времето, когато се оженихме, Фред беше направил всичко в живота си - повече от веднъж. Той беше в настроение да се отпусне и да се успокои. Това беше добре с мен. Той беше толкова вълнуващ човек, че беше наоколо, че не трябваше да правим много. Просто винаги се забавлявахме много - знам това.След сватбата им Робин се оттегли от състезанията, тъй като Фред се притесняваше, че може да пострада. Двойката се радваше да играе заедно голф и гледаше най-новите филми в полунощ, така че никой да не може да го разпознае, когато излязоха.

Робин дори накара актьора да гледа собствените си филми у дома, тъй като никога не обичаше да се вижда на телевизионните екрани. Тяхната приказна романтика за съжаление се разпадна, когато Фред имаше пневмония и умря в обятията на жена си.

Тя се зарича никога да не се жени повторно

Робин наистина беше смаяна от смъртта на съпруга си. Десетилетия след смъртта си бившият конски състезател казва, че все още чувства липсата му и отчаяно му липсва.

Вдовицата на Фред също каза, че никога повече няма да се омъжва и няма интерес дори да излиза. Тя каза: „Обичах го и му дължа толкова много. Невъзможно е да мисля за друг мъж. '

Очевидно е, че дори с 45-годишната си разлика, Фред и Робин се грижеха и обичаха дълбоко.

Популярни Публикации