Приятел или враг? Жената разбра какво правят нейните котка и куче, когато тя не е у дома

Последни актуални новини Приятел или враг? Жена разбра какво правят нейните котка и куче, когато тя не е у дома на Фабиоза

Всички знаем стереотипа, че котките и кучетата са врагове. Въпреки това сме били свидетели много пъти, че тези животни могат напълно да съжителстват рамо до рамо и в някои ситуации да си дойдат на помощ.

Преди това ви разказахме за куче, което запазени котешки живот. Горката котка падна във фонтана и не можа да излезе, докато кучето не скочи във водата и не го измъкна.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Пазете се лоши момчета, в града има ново ченге-котка

Темата на днешната история, потребител на Reddit с прякор elphaba16, обожава животните. Тя има две кучета и две котки, които живеят вкъщи.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ginger cat & vizsla mutts (@ginger_cat_and_vizslas) на 7 декември 2018 г. в 9:01 ч. PST

Жената, както всеки друг собственик на домашен любимец, вероятно е била любопитна какво правят нейните домашни любимци в нейно отсъствие.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Черни котки, някой? Още хора във Великобритания отказват да осиновят черни котки поради странна причинаОсобено джинджифиловата котка Келвин и кучето на име Джоул, които не си взаимодействат често, когато е наоколо.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ginger cat & vizsla mutts (@ginger_cat_and_vizslas) на 10 декември 2018 г. в 9:06 ч. PST

Потребителят на Reddit създаде уеб камера, за да наблюдава животните, докато тя е навън. Оказа се, че веднага щом собственикът замине за работа, Келвин и Джоул се качват на дивана и се притискат.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ginger cat & vizsla mutts (@ginger_cat_and_vizslas) на 7 декември 2018 г. в 7:47 ч. PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ginger cat & vizsla mutts (@ginger_cat_and_vizslas) на 17 януари 2019 г. в 8:17 ч. PST

При отсъствието на жената двамата са неразделни!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ginger cat & vizsla mutts (@ginger_cat_and_vizslas) на 4 декември 2018 г. в 12:33 ч. PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ginger cat & vizsla mutts (@ginger_cat_and_vizslas) на 29 декември 2018 г. в 9:08 ч. PST

Преди сме ви разказвали за мъж от Канада, който също е решил запис видео за това какво правят домашните му любимци, когато останат сами вкъщи. Оказа се, че котките му Шорти и Коди наистина липсват на стопанина си. Когато Роб заминаваше за работа, домашните любимци продължиха да ридаят и да го „викат“ на вратата дълго време.

Любопитни ли сте какво прави вашата котка или куче, когато не сте наоколо? Искате ли някой ден да проведете експеримент? Разкажете ни за това в коментарите!

'Аз съм кралят на света!' 20 смели котки, които се успокояват на раменете на собствениците си

Популярни Публикации