Звездата от „Приятели“ Мат Леблан говори за най-тъмните си години, когато се бореше с мозъчната болест на дъщерята

Когато Марина беше на годинка, лекарите поставиха тъжна диагноза. Тя имаше корова дисплазия, състояние, което засяга мозъка, костите и двигателните умения.

Това, което не ни убива, ни прави по-силни! Точно това можем да кажем за обичания от света актьор Мат Леблан. По време на едно от интервютата си актьорът разказа за най-тъмните си години, когато се бори с болестта на дъщеря си.

Звездата на „Приятели“ Мат Леблан говори за най-тъмните си години, когато се бореше с дъщеря сиГети изображения / Идеално изображениеПомниш ли Джоуи?

Вероятно всички Приятели феновете бяха влюбени в красивия сърцебиец Джоуи Трибиани, представен от Мат Леблан.

Звездата на „Приятели“ Мат Леблан говори за най-тъмните си години, когато се бореше с дъщеря сиГети изображения / Идеално изображение

Разбира се! Кой не би обичал Джоуи? Младият човек от италиански произход с невероятна усмивка и известната си фраза „Как се справяте?“Но малко хора знаят, че в реалния живот Мат страда от депресия и не се появява публично в продължение на години. Причината за това беше болестта на дъщеря му.

„Беше много трудно време“

Мат се жени за модел Мелиса Макнайт през 2003 г. Една година по-късно се ражда дъщеря им Марина.

Марина беше радостно бебе и Мат просто не можеше да разбере как дъщеря му може да бъде толкова перфектна и толкова болна.Актьорът първо разбра, че има проблем, когато малкото му момиченце продължаваше да се преобръща от лявата си страна, докато пълзеше. Когато Марина беше на годинка, лекарите поставиха тъжна диагноза. Тя имаше корова дисплазия, състояние, което засяга мозъка, костите и двигателните умения.

ЛеБлан припомни как болестта на дъщеря му го е засегнала по това време в ексклузивно интервю, публикувано от Mirror:

Години и години едвам напусках къщата. Бях изгорен. Исках да нямам график, да не съм някъде. Беше много тъмно време. Почти имах нервен срив.

Звездата на „Приятели“ Мат Леблан говори за най-тъмните си години, когато се бореше с дъщеря сиГети изображения / Идеално изображение

Това, което не те убива, те прави по-силен!

Въпреки че лекарите даваха слаби шансове за пълното й възстановяване, тя го направи! Тя победи болестта си!

Публикувано от Приятели (@friends) 29 януари 2018 г. в 11:05 ч. PST

Днес Мат все още предпочита да стои далеч от очите на обществеността. Не, той вече не се крие, просто му е приятно да прекарва качествено време със скъпоценната си дъщеря. Правят закуска, ходят на кон, пешеходен туризъм и правят много други неща заедно.

Мат каза:

Прекарването на време с нея е най-доброто нещо, което съм правил. Имаме страхотна връзка и това е най-хубавото нещо в живота ми.

Възстановяването на Марина не е нищо друго освен чудо. И ние наистина вярваме, че нейният прекрасен баща е направил това, защото каквото и да преживеете през живота си, най-важното е никога да не губите вяра.

Изключително щастливи сме за Мат Леблан и дъщеря му и им пожелаваме много светли дни и незабравими мигове.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Йоланда Хадид говори за битката си с лаймска болест, развод и др

Популярни Публикации