От 660-Lb до красива дама: Млада жена избира здравословни навици на живот, променя тялото си напълно

- От 660 Lb до красива дама: Младата жена избира здравословни навици в начина на живот, променя тялото си напълно - Начин на живот и здраве - Fabiosa

На 24-годишна възраст Амбър Рахди страдаше от излишно тегло. Тя имаше нездравословна връзка с храната, поради което тежеше почти 660 паунда! Тя дори не можеше да ходи без помощ, да не говорим за физическа активност. Тя живееше с приятелите си и приятеля си Руди, без дори да напуска къщата си! И когато го направи, трябваше да използва скутер.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 5 начина за подобряване на отпуснатата кожа на корема след отслабванеРуди не протестираше толкова много срещу излишните килограми на приятелката си, но в определен момент това започна да се отразява на интимния им живот, което го натъжи. Излишни килограми засегна всичко около Амбър. Нещо повече, тя имаше инфекции между гънките на дебел . Тогава тя реши да стане част от Моят живот от 600 Lb 'шоу. До този момент тя ядеше около 4-5 големи порции храна + десерти и закуски - имаше истинска хранителна зависимост. Накрая, Амбър се реши на процедура на стомашна лента .

Когато се запъти да се срещне със специалист, Амбър трябваше да си купи две самолетни места, само защото не можеше да се побере в едно. По време на първата среща лекарят каза, че ще я вземе за пациент само ако тя сама отслабне с 22 килограма. Момичето прие това предизвикателство.Цялото семейство лети от Орегон до Хюстън. Амбър промени храната си и започна да отслабва. При срещата с лекаря тя отслабнала почти 17 кг, но той все пак се съгласил да й помогне. 7 месеца след процедурата, Амбър загуби 92 кг. Започнала да спортува и да се храни чисто.Година след процедурата тя отново се срещна с лекаря. Всички бяха изненадани, тъй като тя загуби 189 кг! Когато теглото й достигна 253 кг, лекарят се съгласи да направи процедура за отстраняване на кожата.

Амбър отне дълъг и труден път, изпълнен с борба, за да се промени от това, което изглеждаше преди, в красива млада жена, която е сега.

Можете да видите колко голяма е разликата между сега и тогава.

Публикация от Amber Rachdi (@amberrachdi) 25 август 2016 г. в 8:20 PDT

Публикация от Amber Rachdi (@amberrachdi) Май 10, 2017 в 8:16 PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Един от най-добрите режими според експертите: Средиземноморската диета може да ви помогне да подобрите здравето си и да загубите някои излишни килограми

Публикация от Amber Rachdi (@amberrachdi) 1 октомври 2016 г. в 11:48 ч. PDT

Амбър не планира да спира на това и семейството и приятелите й подкрепят намеренията й! Не е ли прекрасно, когато около себе си има хора, които са готови да ви подкрепят и помогнат в трудни моменти? Вдъхновяващо ви дава сили да продължите напред!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Съпругът ми най-после може да ме носи“: Жената празнува вирусно отслабване

Стил Здраве начин на живот
Популярни Публикации