От богатство до затвор? $ 338 милиона победител в Powerball е изправен пред затвор до 20 години

- От богатство до затвор? $ 338 милиона победител в Powerball е изправен до 20 години в затвора - вдъхновение - Fabiosa

Човек, спечелил джакпот Powerball преди 338 милиона долара преди 5 години, е обвинен в сексуално насилие над дете.20-годишна жена каза, че Педро Кезада многократно я е тормозил, когато е била на 11-14 години. Сега Педро е обвинен в множество престъпления за сексуално насилие. 49-годишният Кезада е изправен пред 20 години затвор, ако бъде осъден.

През март 2013 г. Педро Кезада спечели 338 милиона долара в Powerball. По това време той беше на 45 години и живееше в Ню Джърси. Той нямаше ни най-малка представа какво е подготвил животът за него.

В публично изявление адвокатът му твърди, че Педро е невинен и жената се опитва да получи част от печалбите от лотарията.По това време няма други жертви.

Quezada се премести в САЩ от Доминиканската република преди 30 години, работеше по 15 часа на ден в склад, преди да спечели от лотарията. Печалбите му приблизително възлизат на 152 милиона долара след данъци.

Преди това се съобщава, че Педро Кезада е дължал плащания за издръжка на деца, които датират от 2009 г. насам.

Известно е също, че се отказва от думата си - мултимилионерът отказва да плати наема за всичките си съседи, както е обещал. Освен това изпълнител го съди, че уж не плаща за ремонта на къща, която е купил.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Твърди се, че звездите на „Смолвил“ са помогнали да се вербуват жени в култ на секс-роби

Някои хора наистина не се променят и използват добре състоянието си, когато съдбата им даде такъв подарък, но това носи различна страна в другите, което ги кара да забравят своите ценности.

Злоупотребата с деца е много сериозно твърдение и ако бъде признат за виновен, той ще трябва да плати за това с години затвор, а не със своите милиони.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Докторът беше осъден на повече от 100 години в затвора за 265+ сексуални посегателства над непълнолетни

Популярни Публикации