От необичайна среща до мълчание относно измамата: Сара Джесика Паркър и любовната история на Матю Бродерик

Последни новини от необичайна среща до мълчание за измама: Любовната история на Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик във Фабиоза

Сара Джесика Паркър е една от онези актриси, които никога не са й липсвали общественото внимание. Нейните екранни героини станаха легенди. Нейните стилни образи и красива физическа форма са ентусиазирани в целия свят. Най-вече обаче обществеността се интересуваше от връзката й с талантливия и красив Матю Бродерик.

Публикация от SJP (@sarahjessicaparker) 19 Май 2018 в 6:07 PDTПрез 2017 г. двойката, отгледала три деца, отпразнува своите 20 годинитисватба юбилей , въпреки че семейството им страда от няколко бури през цялото им пътуване. Какво прави този съюз толкова необичаен?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 16-годишният син на Матю Бродерик, Джеймс, споделя поразителната прилика с баща си

Публикация от SJP (@sarahjessicaparker) 21 март 2017 в 12:05 PDTМного малко хора си спомниха, че и двамата актьори са започнали на Бродуей. През 80-те и 90-те братята на Сара имаха собствена театрална компания. Един от първите му служители бяха Паркър и Бродерик. Момичето току-що се беше възстановило от раздялата с Робърт Дауни Джуниър. , но Матю почти веднага спечели сърцето й през 1991г.

От необичайна среща до мълчание относно измамата: Сара Джесика Паркър и любовната история на Матю БродерикГети изображения / Идеално изображение

През 1997 г. двойката имаше великолепна сватбена церемония, въпреки че гостите нямаха представа в какъв формат ще присъстват, докато не посетят самото събитие. Щастливата булка реши да го направи още по-необичаен, като Сара носеше малка черна рокля, а не традиционна бяла рокля.Публикация от SJP (@sarahjessicaparker) 19 Май 2017 в 11:09 PDT

Въпреки че и двамата вече бяха над 30 години, те не бързаха да станат родители. Първородният на двойката, Джеймс Уилки, е роден едва през октомври 2002 г.

Публикация от SJP (@sarahjessicaparker) 28 октомври 2015 г. в 9:30 ч. PDT

Публикация от SJP (@sarahjessicaparker) 28 октомври 2018 г. в 05:29 PDT

Сара и Матю бяха постоянно в полезрението на обществеността, но почти никога не говореха за връзките и семейния си живот. Може би това беше причината за слуховете по този въпрос. През 2008 г. много публикации бяха пълни със заглавия за измамата на Бродерик. Двойката се въздържа от коментари и за известно време „изчезна“ от публичното пространство. Слуховете твърдят, че двойката се е опитала да спаси брака с помощта на психолози и семейни терапевти.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Това е Glam Fiesta: Сара Джесика Паркър показва на пролетната гала на балета с дъщерите си близнаци

От необичайна среща до мълчание относно измамата: Сара Джесика Паркър и любовната история на Матю БродерикГети изображения / Идеално изображение

Въпреки това, през 2009 г. двойката посрещна очарователни близначки, Марион Лорета Елуел и Табита Ходж. Между другото, момичетата бяха доставени от сурогатна майка. В същото време в пресата все още многократно се появява информация за измамата на Матю. Освен това някои вътрешни лица също уверяваха в съществуването на напрежение между съпрузите, но надеждността на тази информация беше под въпрос.

От необичайна среща до мълчание относно измамата: Сара Джесика Паркър и любовната история на Матю БродерикГети изображения / Идеално изображение

Едва през 2013 г. Сара разкри загадката, грижливо пазена през годините.

Ние с Матю идваме от различно време и място. Когато бяхме млади хора, всичко, което някога сме искали, е да бъдем добри работещи актьори. Не мислихме за слава или пари, защото, честно казано, парите никога не бяха част от мечтата. Така че, когато бракът ни излезе в разговор, не би ни хрумнало, че сме длъжни да отговаряме на твърдения или клюки.

Сара и Матю винаги отглеждаха деца заедно и ги учеха да бъдат лоялни един към друг и семейството си. Вярно ли беше слуховете за измамата на Бродерик и стремежите на Паркър да запази брака? Наистина не можем да знаем. Двойката обаче разкри тайната си на щастие: те винаги намираха време да бъдат не родители, не актьори, а просто съпруг и съпруга.

Публикация от SJP (@sarahjessicaparker) 25 март 2016 г. в 05:31 PDT

Всички бракове са различни. Няма причина да ги сравняваме. Съюзът на Сара и Матю изглеждаше щастлив, независимо какво се казва за него. Може би това го направи особено уникален? Какво мислиш?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сара Джесика Паркър говори за това какво означава да бъдеш съпруга и майка: „Това е изтощително! Не е за всеки! '

Популярни Публикации