'Пълна къща' Андреа Бърбър говори за първи път за сърцераздирателна развод, довел до депресия

Всички сме наясно с процъфтяващата кариера на Андреа Барбър, но не всички може да сме наясно с личния й живот. Защо Андреа Барбър и бившият й съпруг Джереми Ритки се развеждат след 12 години брак?

Всички сме наясно с Пълна къща процъфтяващата кариера на звездата Андреа Барбър, но не всички от нас може би са наясно с личния й живот - Андреа Барбър и бившият й съпруг Джереми Ритки се развеждат след 12-годишен брак.

Двойката се срещна през 2000 г. и реши да прекара няколко години заедно, преди да завърже възела. През 2002 г. Андреа и Джеръми се ожениха и прекараха малко повече от десетилетие заедно преди раздялата през 2014 г. Андреа така и не разкри информация за връзката си с бившия си съпруг. Известно е обаче, че двойката има две деца заедно: син Тейт и дъщеря Фелисити.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Андреа Барбър (@andreabarber) на 12 май 2019 г. в 13:34 ч. PDT

Разводът на Андреа Барбър

През ноември 2019 г. Пълна къща звезда реши да се отвори за съкрушителен развод и битката с депресията в Гледайте с нас подкаст.

Толкова много от мен се промени и днес съм толкова различен човек, отколкото когато започнах цялото това пътуване. Мисля, че това се отнася за всеки.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Андреа Барбър (@andreabarber) на 29 ноември 2018 г. в 12:56 ч. PST

Освен това, в мемоарите на Барбър, Пълен кръг: от Холивуд до реалния живот и обратно , тя разказа подробностите за раздялата с бившия си съпруг Джереми Ритки след 12 години заедно. Споделяйки болката си за първи път, актрисата каза Ние седмично :

Главата за развода беше най-трудната за писане глава и я отложих възможно най-дълго, защото просто се страхувах от нея и я избягвах. Постоянно разпитвах: „Колко искам да споделя? Искам да бъда честен, но искам да уважавам поверителността на бившия си съпруг и децата си. Не исках да хвърлям никого под автобуса.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Андреа Барбър (@andreabarber) на 8 ноември 2019 г. в 18:40 ч. PST

Американската актриса откровено разкри, че няма какво да каже за бившия си съпруг и бащата на двете си деца. Вместо това тя каза, че те са „страхотни приятели“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Андреа Барбър (@andreabarber) на 24 февруари 2016 г. в 8:08 ч. PST

Въпреки това, развода доведе до депресия, както често се случва, когато хората трябва да прекратят брака си. В мемоарите тя подчерта, че й е трудно да се върне на щастливо място, тъй като наистина се бори с депресивното състояние.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Андреа Барбър (@andreabarber) на 21 ноември 2017 г. в 10:17 ч. PST

Барбър заключи, че с помощта на нейното семейство, приятели и психотерапевт, както и конкретен концерт, Нови деца в блока , помогна да я извади от нейния фънк.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Андреа Барбър (@andreabarber) на 5 август 2017 г. в 15:55 ч. PDT

Съвети за справяне с развода

Такъв процес е индивидуален за всеки. Някой ще бъде благодарен за прекратяване на токсична връзка, докато други ще изплакат очите си. Психично здраве Америка посочва няколко съвета за справяне с разделянето:

  • Разберете, че е добре да имате различни чувства. Чувството за разочарование, тревожност, разбитост е напълно добре и затова е важно да приемете тези чувства такива, каквито са.
  • Дайте си почивка.
  • Не минавайте през това сами. Споделянето на чувствата със семейството, приятелите или групата за подкрепа може да ви помогне да преминете през този период.
  • Погрижете се за себе си, емоционално и физически.
  • Мисли позитивно.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Андреа Барбър (@andreabarber) на 9 май 2016 г. в 16:21 ч. PDT

Преживяването на развод не е никак лесно. Въпреки че Андреа Барбър се чувства щастлива и удобна сега, тя премина през ада в реалния живот, превръщайки се в пример за това как да се справи с депресията и да раздели последиците.

Знаменитости Двойки знаменитости Семейни проблеми
Популярни Публикации