Татко на пълен работен ден! 64-годишният Роуън Аткинсън си почива от актьорството, за да се грижи за момиченцето си, Исла

Роуън Аткинсън е баща на момиченце от връзката му с партньора си, колегата актриса Луиз Форд. Но кой ще гледа бебето?

Роуън Аткинсън доказва на всички, че възрастта е просто число и животът започва едва след 60! Сега известният актьор е щастлив нов баща. Звездата на мистър Бийн посрещна третото си дете, когато навърши 62 години.Дъщерята на Роуън Аткинсън

Той има две възрастни деца от първия си брак и сега е баща на момиченце от връзката му с партньорката му, колежка актриса Луиз Форд.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от 优 1 周 (UWeekly) (@uweeklysg) на 12 ноември 2017 г. в 16:51 ч. PST

Луиз е на 30 години и току-що започва да прави големи стъпки във филмовата индустрия, така че Аткинсън е решил да остави приятелката си да изгради кариерата й, докато той ще се грижи за бебето им.Комикът изненада феновете си, като им каза, че планира да си вземе почивка от актьорството, за да се грижи за дъщеря си Исла.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Rowan Atkinson FanPage (@rowanatkinsonidol) 16 ноември 2019 г. в 10:38 ч. PST

64-годишният мъж разкри, че прави годишна почивка и става баща на пълен работен ден в „Baby Bean“, докато приятелката му се фокусира върху кариерата си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от GRAZIA MAGAZINE RUSSIA (@grazia_ru) на 30 март 2015 г. в 6:48 ч. PDT

Според слънцето , Аткинсън каза:

Ще се погрижа за Бейби Бийн, докато Луиз има шанса да се концентрира върху актьорската игра.

Роуан и Луиз се срещнаха през 2013 г. и четири години по-късно те приветстваха снопа си на радост. Решението на британската звезда да се грижи за едногодишната Исла идва в идеалния момент, тъй като в момента кариерата на Форд се издига нагоре.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от hughskinner.net (@hughskinnernet) на 25 юни 2019 г. в 5:30 ч. PDT

35-годишният младеж участва в ролята на Кейт Мидълтън в новия комедиен сериал на Channel 4 Уиндзорите . Не твърде изтъркано за първата голяма роля!

Сигурни сме, че Роуън Аткинсън е страхотен баща и е толкова страхотен, че все повече бащи имат право да ползват отпуск по бащинство. И какво мислите? Споделете вашите мисли в коментари.

Знаменитости
Популярни Публикации