„Напълня още повече!“: 33-годишната Лана Дел Рей разстрои феновете с външния си вид

Последната актуална новина „Напълня още повече!“: 33-годишната Лана Дел Рей разстрои феновете с появата си на Fabiosa

В днешно време теглото и външният вид на известните личности е една от най-популярните теми в медиите. Само няколко килограма, спечелени от звезда, могат да предизвикат разгорещени дискусии в мрежата.„Напълня още повече!“: 33-годишната Лана Дел Рей разстрои феновете с външния си видГети изображения / Идеално изображение

Марая Кери знае за това от личен опит. Фигурата на певеца често претърпява промени. Първо, Марая е обсипана с комплименти за извитото тяло, след което е критикувана за увеличаването на теглото си и разкриващи тоалети.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от шоубизнеса. Star News (@vkurse_zvezd) на 21 август 2018 г. в 5:20 ч. PDT

Точно това се случи наскоро с друга популярна певица - Лана Дел Рей. Последните снимки на 33-годишната изпълнителка, която често е наричана икона на стила и една от най-красивите певици в наши дни, разстрои феновете си.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лана Дел Рей, известна още като Лизи Грант (@ cinnamon.ldr) на 31 май 2019 г. в 6:53 ч. PDT

Папараци хванаха Лана в Бевърли Хилс без грим и по шорти. Първото нещо, което потребители на мрежата забелязаха на снимката, беше външният вид на певицата - широки рамене и широки бедра.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) на 31 май 2019 г. в 1:01 ч. PDT

Феновете са свикнали да виждат Дел Рей стройна, с достатъчно грим, прилична прическа и елегантни дрехи. Ето защо ежедневният й вид и фигура бяха силно критикувани. Много фенове отбелязаха, че Лана е спечелила много и се е променила до неузнаваемост.

@ lenann04:

Тя е качила много излишни килограми.

@yassia_slava:

Иска ми се да не го бях видял.

@maritashim:

Уау, това е много натрупано тегло.

Е, понякога знаменитостите също искат да пуснат косата си малко. Може да си позволят да спрат да мислят за диети и фитнес поне за известно време. Съгласен ли си? Или може би трябва да се грижат за тялото си 24/7, за да не се окажат в ситуация като тази на Лана? Споделете вашите мисли в коментарите.

Популярни Публикации