Гари Барлоу е откровен за часа, който прекара, държайки мъртвороденото си бебе на ръце: „Беше много странно време“

Гари Барлоу разкри за времето, прекарано с мъртвородената си дъщеря и как той и съпругата му са се справили с такъв труден момент. Неговите дълбоки, мощни думи теглят сърцето.

Умирането на дъщерята на Гари Барлоу беше един от най-опустошителните моменти в живота му. Той отвори за преживяването, но преди да влезем в това, нека научим малко за семейството му.

Съпругата на Гари Барлоу е Зората Андрюс. Двойката завърза възела през 2000 г., след като се срещна в продължение на пет години. Оттогава те остават силна и щастлива двойка.Според UK Sun , Dawn и Gary Barlow имат три деца. Те посрещнаха първото си дете Даниел през 2000 г. и две години по-късно се роди първата им дъщеря Емили.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Гари Барлоу (@officialgarybarlow) на 16 август 2018 г. в 1:33 ч. PDT

Те станаха родители на трима деца през 2009 г., когато Дейзи пристигна и трябваше да имат четвъртото си дете, момиченце на име Попи през 2012 г., но малкото беше мъртвородено.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Гари Барлоу (@officialgarybarlow) на 31 май 2019 г. в 2:34 ч. PDT

Гари Барлоу за загубата на детето си

В автобиографията си със заглавие По-добре аз , Гари Барлоу обсъди мъката си след смъртта на дъщеря си. Той посвети цяла глава на болката от тази загуба и как семейството му се справи след това.

Певецът припомни момента, в който бременната му съпруга му разказа за смъртта на Попи, два дни преди датата на падежа.Обадих се по телефона и Зора каза: „Не мога да измисля друг начин да кажа това, но бебето е умряло.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Гари Барлоу (@officialgarybarlow) на 30 ноември 2019 г. в 12:49 ч. PST

Според откъс от книгата, публикувана от UK Sun , бившият съдия на X Factor писа за „прекрасния час“, който прекара с Попи, след като тя се роди. Той и съпругата му просто се наслаждаваха на краткото време, прекарано с малката, правейки снимки и отпечатъци.

Беше много странно време.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Гари Барлоу (@officialgarybarlow) на 12 януари 2019 г. в 12:35 ч. PST

Той също така добави, че една от най-трудните части е гледането на мъката, която преживява съпругата му.

Беше много сърцераздирателно да гледаш човека, когото обичаш, да се разхожда из стаята с мъртвото му бебе.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Гари Барлоу (@officialgarybarlow) на 18 октомври 2019 г. в 9:41 ч. PDT

Той добави, че загубата е нещо, за което знае, че никога няма да се възстановят.

Гари Барлоу за грижата за жена си

След смъртта на Попи, Гари се съсредоточи върху това да помогне на Зората да премине през нея. През 2018г интервю с ITV, той каза:

Не беше за мен. Беше за нея. Ставаше въпрос да се грижи за нея. Това е всичко, което всички искахме да направим. И така, това се превърна в моя работа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Гари Барлоу (@officialgarybarlow) на 22 септември 2019 г. в 12:15 ч. PDT

Загубата на дете е много сърцераздирателно преживяване. Много двойки трудно се справят с такава загуба. И оцеляването не се случва за една нощ. Но е хубаво да видим, че Гери и съпругата му разчитат един на друг по време на тежките преживявания и днес те остават силна семейна единица.

Деца на знаменитости Смъртта на знаменитости
Популярни Публикации