Гари Коул за истината за отглеждането на дъщеря с аутизъм: „Това е нещо като наистина да гледаш през очите й“

Най-новите новини Гари Коул за истината за отглеждането на дъщеря с аутизъм: „Това е нещо като наистина да гледаш през очите й“ на Fabiosa

Въпреки факта, че 1 на 150 деца в САЩ е диагностицирано с аутизъм, кога Гери Коул откри, че 18-месечната му дъщеря има това състояние, всичко, което може да продължи „Беше Rain Man“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мери Коул (@ miracle0316) на 23 септември 2016 г. от 21:30 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как да разпознаем аутизма при малки деца? 8 ранни признака на разстройствотоМери е едно от многото деца, които се борят с болестта, която засяга много аспекти на личностното развитие, включително речта и социалните умения. Но това не попречи на Гари да обича дъщеря си от цялото си сърце, въпреки че отглеждането й беше доста крива за него.

Гари Коул за истината за отглеждането на дъщеря с аутизъм:gettyimagesОтглеждане на Мери

Когато Гари и съпругата му Теди Сидал забелязаха, че нещо не е наред с Мери, те искаха да намерят отговори как да й помогнат.

Мери не е обработвала информация като вас или Аз правя и не вдигна социални знаци.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мери Коул (@ miracle0316) на 16 август 2016 г. в 13:52 ч. PDTМомичето започна различни терапии и с помощта на личен помощник успя да завърши училище. Гари всячески се опитва да разбере състоянието на единственото си дете и да види света през нейните очи. Той коментира :

Хора с аутизъм, не обичам да го мисля като увреждане, обичам да го мисля като друг начин на мислене или възприемане. И чувствах, че моята работа е да се опитам да възприема всичко на някакво ниво през нейните очи, за да мога да знам какво е да ходиш в нейните обувки.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мери Коул (@ miracle0316) на 11 август 2017 г. в 13:55 ч. PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мери Коул (@ miracle0316) на 17 май 2016 г. от 12:09 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как синът на Тони Бракстън преодоля аутизма, за да стане известен модел - но хората са скептични

Но разбирането не е достатъчно, затова актьорът използва статуса си, за да повиши осведомеността за болестта и да помогне на други родители, изправени пред същото предизвикателство. Той също така подкрепя организации, които осигуряват образование на деца аутисти и събират средства за изследване лекарство .

Сега Мери е на 25 години и е завладяване на Холивуд . Първата й голяма роля беше в драмата от 2016 г. Горещ въздух .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мери Коул (@ miracle0316) на 29 януари 2017 г. в 16:48 ч. PST

Тя е изключително благодарна на баща си за неговата подкрепа, търпение и безусловна любов и често му отдава почит в социалните мрежи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мери Коул (@ miracle0316) на 19 юни 2016 г. в 12:06 ч. PDT

Тя казва, че той е най-великият татко, което едно момиче би могло да поиска, и със сигурност смятаме, че е свършил невероятна работа, отглеждайки толкова красива и талантлива дъщеря.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Има ли Барън Тръмп аутизъм? 3 причини, поради които спекулациите за психичното здраве на първия син трябва да приключат

Популярни Публикации