Гейл Кинг призна, че не е „голям фен“ на жената, която е хванала с бившия си съпруг

Много двойки се женят с надеждата да прекарат остатъка от живота си заедно. За съжаление, не всички съюзи имат вечен край.

Много двойки се женят с надеждата да прекарат остатъка от живота си заедно. За съжаление, не всички съюзи имат вечен край. И това беше случаят с телевизионната личност Гейл Кинг и мъжа, който сега е бившият й съпруг Уилям Бумпус.

Гейл Кинг призна, че не еГети изображения / Идеално изображениеГейл и Уилям, адвокат, се ожениха между 1982 и 1993 г. Те имат две деца заедно.Сърцераздирателна афера

Веднъж Гейл Кинг призна опустошителното преживяване на най-добрата приятелка Опра Уинфри по време на видео поредицата на последния „The OG Chronicles“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Gayle King (@gayleking) на 28 юни 2019 г. в 10:39 ч. PDTОпра каза на котвата на CBS, че влизането и виждането на съпруга й в компрометираща позиция с някой, който би трябвало да й бъде приятел, може да е направило белези на Гейл и да й попречи да се отвори за нови приятели.

Опра каза:

Не забравяйте, че сте имали тази приятелка, която е спала с вашия съпруг, и когато я намерихте, казахте: „Мислех, че сте ми приятел“.Така нареченият приятел дори не се разкая за обвинението на Гейл. Тя си спомни;

Тя каза: „Никога не съм те харесвал“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Gayle King (@gayleking) на 21 февруари 2019 г. в 7:29 ч. PST

Гейл за пръв път разкри за шокиращото преживяване по време на интервю за Vanity Fair, където я попитаха; „Кой жив човек най-много презираш?“

Макар да призна, че „презирам“ е силна дума, тя разкри, че не е „голям фен“ на жената, която е хванала със съпруга си през 1990 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Gayle King (@gayleking) на 4 юли 2019 г. в 13:31 ч. PDT

Личният живот на Гейл

Въпреки че опитът трябва да е наранил Гейл ужасно, тя не е отхвърлила напълно идеята да бъде обвързана с друг мъж. По време на престоя си като гост-водещ на The Talk, Гейл се отвори за това, което търсеше в партньор.

Тя каза, че иска някой, който може да направи живота й, който е интелигентен и с когото може да води интелектуални разговори.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Gayle King (@gayleking) на 27 юни 2019 г. в 10:10 ч. PDT

Гейл Кинг може да не е имала късмет в любовта, но кариерата й със сигурност процъфтява. И от звуците на нещата, тя все още има надежда да я получи щастлива и завинаги.

Знаменитости
Популярни Публикации