Съвместимост на Близнаци и Везни - Въздух + Въздух

Везните и Близнаците са съвместима двойка. Те споделят положителните и отрицателните черти на въздушните знаци, като са очарователни и забавни

Това е една от онези двойки, които наистина се удариха веднага най -често, а след това не. Те дори могат да започнат като доста добри приятели и след това да използват това като основа за връзката си. Съвместимостта между тях е доста висока.Въпреки че са два различни знака, и двамата имат общи черти, които всъщност ще ги обединят. Както и няколко, които са много комплиментарни, които ще помогнат на връзката им да разгърне пълния си потенциал.

Това всъщност се счита за една от най -добрите комбинации от зодиакалните знаци.

Тези двамата се комбинираха, за да направят двойка, която е много забавна и напълно обича да живее в момента. Те обичат да живеят пълноценно.

Те ще се разбират добре и почти всеки път, когато са заедно, ще избухнат. Би било много трудно за двамата във всеки един момент да се отегчават един с друг.Близнаците обичат да живеят с бързи темпове и в този случай с партньора си Везни те ще открият, че имат някой, който може да е в крак с тях и дори се радва на предизвикателството.

Близнаците са силно привлечени от баланса и дипломацията на Везните, които те внасят в живота на човек. От другата страна на нещата Везните са силно привлечени от това как Близнаците могат да ги разсмеят и щастието, което могат да донесат в нечий свят.

Това им позволява и двамата да преодолеят всички конфликти или потенциални аргументи, с които могат да се сблъскат. Много от техните аргументи също никога няма да видят продължение, тъй като те обикновено решават проблемите си в една сесия.

Как са влюбени Везни и Близнаци?

Това ще бъде двойка, която ще се срещне и вероятно никога няма да се окаже на почивка един от друг. Което е почти това, което бихте считали за перфектна комбинация.

И двамата хора са любители на красотата и наистина обичат да отделят време, за да се възползват от красивите аспекти на живота.

Тези свободни мислители никога няма да се чувстват обвързани един с друг и всички недостатъци между тях ще могат да изгладят заедно.

Близнаците, които понякога могат да бъдат спорни, ще бъдат много щастливи, че Везните имат дипломация към тях, която ще им помогне да избягват да говорят за светските теми, с които не биха искали да се занимават. Това е почти като всяка дискусия, която водят, която се основава на спорен ситуацията се коригира чрез посредничество между тях двамата.

Въпреки че и двамата партньори не са перфектни и имат своите недостатъци. Тези недостатъци никога не биха били достатъчни, за да бъдат нещо, което да сложи край на ангажимента, който споделят един с друг.

С всяка връзка обаче винаги има възможни клопки, в които може да се окажат. С тази двойка те могат да се окажат в ситуации, в които им е трудно да вземат решения за важни избори.

За да се пребори с тази ситуация, един от тях може да се засили и да стане лидер, когато става въпрос за ежедневното вземане на решения. Също така, когато става въпрос за важни решения, които наистина засягат и двамата, като създаване на семейство или сключване на брак, очевидно това би било нещо, за което и двамата ще трябва да се съгласят.

Независимо от този момент, ако те могат да работят заедно и има много любов между двамата, няма нищо, което да не могат да постигнат. Ние гледаме на много дълготрайна и щастлива връзка между тях.

Както бе споменато по -горе, стига да могат да работят заедно и да намерят необходимите решения на проблемите, с които се сблъскват, тогава те могат да изведат нещата на следващото ниво.

Искате задълбочено ръководство за мач Близнаци Везни? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбени близнаци | Влюбени Везни

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Страхотно за краткосрочна страст. Везните не могат да вземат решение, а Близнаците трудно се придържат към това. Те може да свършат никъде бързо.

Селия: Страхотен спътник, някой, който с готовност ще говори с вас през нощта - но всъщност няма да свърши много.

Джен: Везни може да са трудни да приемат отношението ви към нарушаване на правилата, тъй като Везните имат силна постоянна нужда от баланс и хармония. За вас двамата ще бъде изключително трудно да намерите някаква среда, тъй като и двамата имате много силни специфични нужди. Ключът към успеха на тази връзка е приемането един на друг и много компромиси не могат да навредят.

Лидия: Въпреки че Везните винаги ще имат превес в тази връзка, вие имате задатъците за нещо много перфектно. И двамата сте много в хармония помежду си както на психическо, така и на физическо ниво и ще можете да се подкрепяте във всички области, в които може да се провалите. Близнаците са нахални и имат навика да живеят във фантастичен свят, така че Везните ще ви върнат на земята и ще ви покажат пътя. Части от връзката ви ще изглеждат много магически и почти прекалено съвършени на моменти, но тук трябва да имате вяра в себе си и във всички усилия, които и двамата сте положили. Вие също правите добра работа в екип мъдра,

Близнаците винаги са пълни с диви идеи, готови да се приложат в действие, но след като тази първа стъпка бъде направена, Близнаците губят интерес и това е мястото, където Везните поемат решението си да успеят. В спалнята ще намерите асортимент от луди идеи, които да изпробвате, които идват от вас двамата.

Лора: Тези два въздушни знака трябва да се чувстват в пълна хармония помежду си. И двамата са много общителни по природа и двамата знаят как да дадат на другата стая да блесне. Нито една от тях не е притежателна, което е плюс за два знака, които се радват на социалния си роуминг. Притежаването на знака на близнаците като партньор дава на Везните допълнителния бонус от чувството, че се чувствате още по -изпълнени от гледна точка на това да имате значим друг - има повече Близнаци, които Везните да обичат.

Трейси: Близнаци и Везни могат да споделят много интереси и да се наслаждават на интелектуални разговори. Това може да е успешна двойка, тъй като вероятно ще имат много общи неща. Близнаци и Водолей може да притежават подобни нива на издръжливост и интелект. Те също могат да бъдат общителни с високо развити комуникативни умения; правейки много съвместим мач.

Хайди : Те ще се чувстват спокойни и психически стимулиращи. Те имат повечето общи неща и трябва да кипят от страст. Всеки трябва да се радва на почти всичко за другия. Единственият провал на връзката са техните навици за харчене. Тъй като и двамата обичат да харчат пари, особено за по -фините неща в живота, спестяванията може да са проблем. Иначе каква страхотна двойка правят.

Кели: Тази връзка е изключително добра, тъй като Везните са достатъчно лесни, за да се справят с многото настроения на Близнаци. Хармонията е ключовата дума в това дуо.

Маркъс : Какво по-добро за близнаците с двойна личност, отколкото най-накрая да бъдат балансирани, а Везните се справят чудесно с тази работа. Това е възможно най -близо до мач, направен на небето, доколкото Близнаците могат да получат. И двамата обичате да давате, споделяте и обичате. Не липсва привързаност, гушкане и целувки.

Дейвид: Страхотна комбинация, изпълнена с привързаност, флирт и разговор през нощта. Въпреки че може да липсва нещо в страстния отдел, като цяло Везните са много съвместим знак за Близнаци.

Мъж Близнаци и Жена Везни

Мъж Близнаци има непринудено отношение. Той обича да се наслаждава на събитията и след това да продължи. А Жена Везни притежава всички качества, които силно се харесват на другите. Тя има грациозна усмивка и естествената й красота може да бъде ослепителна за много мъже. Връзка между а Мъж Близнаци и една жена Везни е пълна с радост. И двамата партньори обичат да прекарват време един с друг. И двамата показват уважение един към друг. Комуникацията между тях остава нормална. Мъжът Близнаци получава подкрепата, от която се нуждае, за да се утвърди и осигурява на партньора си любов и грижи, от които всяка жена се нуждае. При физически контакт изискващата природа на Близнаците може да бъде досадна за жената Везни.

Мъж Везни с Жена Близнаци

Връзката между Паунд мъже и жените Близнаци са изгубените живи отношения между всички останали. Те се радват на много психическо и социално стимулиране в отношенията и имат значително уважение един към друг. И на двамата им липсва сила за вземане на решения, което ги прави по -малко съсредоточени върху целите си, но със сигурност се забавляват един с друг. Жени Близнаци имат уникален начин на комуникация, имат начин да манипулират думите и са способни да се плъзгат в и извън ситуации, които правят разликата между загуба и победа. А Везните са очарователни, сладки и логични хора, които претеглят всички плюсове и минуси, преди да вземат решение.

Приятелство Близнаци и Везни

Флиртуващ, напред и щастлив късмет.

Връзка на Везни и Близнаци

Като влюбени:

Перфектно

Дългосрочна връзка:

Перфектното съвпадение. Това, което имаме тук, е наистина нещо специално.

Краткосрочна връзка:

Невероятно вълнение може да присъства в рамките на първите няколко седмици от срещата ви двамата.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Близнаци | Запознанства с Везни

Секс Близнаци и Везни

Любовта става ли по -добра?

близнаци и везни сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Близнаци в леглото | Везни в леглото

Съвместимост на Близнаци с Везни по всички точки:

общ резултат 82%

Били ли сте във връзка Везни-Близнаци? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Близнаци | Индекс на съвместимост с Везни | Индекс на съвместимост на зодиака

паунд + близнаци

Популярни Публикации