Близнаците не са двулики и Козирозите не са скучни. Митове за 12-те зодиакални знака

Последни актуални новини Близнаци не са двулики и Козирозите не са скучни. Митове за 12-те зодиакални знака на Фабиоза

Раковите заболявания са прекалено чувствителни, а Телците са упорити. Всеки знак на хороскопа е обвит в митове и стереотипи, които са само отчасти верни. Може да има предимства и доброта, криещи се зад знаците „лоши страни;“ просто трябва да погледнете малко по-отблизо.

Овен

Мит : Агресивен, проблематиченИстина : Хората Овен са упорити и директни. Те обаче няма да изберат битка без причина. Ако този знак диша огън, най-вероятно това са неговите лични интереси. Овенът пламва бързо, но и лесно се успокоява.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кой си ти по египетски хороскоп?Телец

Мит: Мързеливи, яжте много, песимисти

Истина : Може би Телците искат да лежат в уютно легло и да не правят нищо. Но в действителност представителите на този знак са перфекционисти, които никога не правят това, което не им харесва. Но те ще използват цялата си енергия и ще намерят всички възможности за постигане на целта си.зодия Близнаци

Мит: Двулики, лъжци

Истина: Те имат многостранни личности, които понякога са трудни за разбиране. Способността им да се променят обаче е това, което им помага да бъдат гъвкави във взаимодействията.

Рак

Мит: Прекалено емоционален и слаб

Истина: Раците са отворени и щедри хора. Но това не означава, че те могат да станат меки и да се откажат във всяка житейска ситуация. Те са решителни хора и не се предават, докато не достигнат целите си.

Лео

Мит: Горд, егоистичен

Истина: В повечето случаи това е маска и зад нея се крие самосъзнание и нужда от любов. В действителност Лъвовете наистина се привързват към хора, които се грижат за тях и са готови да направят много неща за своите приятели.

зодия Дева

Мит: Асоциален, критичен

Истина: Девите се считат за резервирани хора, които са скептични към другите. Но близките приятели знаят, че са доста искрени и общителни. Девата няма да се отвори пред непознат, така че просто отнема време, за да спечели доверието им.

Везни

Мит: Лицемерна, манипулативна

Истина: Представителите на този знак наистина могат да прикрият нещо, но само за да не наранят чувствата на близките хора. Точно затова Везните се смятат за най-добрите дипломати.

Скорпион

Мит: Потаен, горд

Истина: Скорпионите имат достойнство, така че може да създадете впечатлението, че те мислят, че превъзхождат другите. Скорпионите са изключително предпазливи с хората, но са готови да направят всичко за своите приятели и семейство.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Хороскоп на парите: Кои зодии привличат богатството

Стрелец

Мит: Любители на забавленията

Истина: Тези енергични и решителни хора са готови да споделят позитивното си отношение с другите. Често обаче зад маската на забавлението се крие чувствителна душа, пълна със съмнение.

Козирог

Мит: Надменен, съсредоточен

Истина: Наистина е трудно да помолите Козирог за кафе, освен ако не е свързано с бизнес. Но те имат своя упорит характер и усилия да благодарят за постиженията си.

Водолей

Мит: Повърхностни, безгрижни

Истина: Водолеите често се считат за безгрижни, където всъщност могат да бъдат големи приятели и да изпитват дълбоки чувства. Но само на тези, които го заслужават, според тях.

риба

Мит: Недоволен, истеричен, ексцентричен

Истина: Представителите на този знак понякога са трудни за разбиране. Но богатото им въображение и мечтателност им помагат да се предпазят от неприятностите на реалния живот.

Всеки зодия знакът има свои черти, но всяка монета има и обратната си страна. Съгласни ли сте с тези констатации?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сладка кайсия или кисело касис? Хороскоп за плодове и плодове за всяка зодия!


Материалите в тази статия са само за информационни цели. Редакционният съвет не гарантира никакви резултати и не препоръчва на читателя да разчита изцяло на информацията, предоставена по-горе.

Популярни Публикации