Вдовицата на Джийн Кели Патриша говори за влюбване в известната танцьорка, макар че тя беше на 26, а той на 73 по това време

Патриша, вдовица на Джийн Кели, наскоро разкри, че се вписва на живо с известната танцьорка, въпреки че между тях има 47-годишна разлика.

Джийн Кели и Патриша имаха един от онези бракове, при които е лесно да се прецени отвън. Но се оказва много повече, отколкото повечето хора си мислят.

Първа среща

Патриша Уорд Кели описа първата си среща с Джийн Кели като „сюрреалистична“, докато разговаря с IrishTimes .Тя каза, че е била на път за дамската тоалетна в музея на въздуха и космоса, когато ген излезе от мъжката баня. Това беше първият път, когато тя го погледна.

По това време Патриша беше във Вашингтон и работеше по документален филм за музея Смитсониън. Джийн Кели беше водещият разказвач.Влюбвайки се в него

Докато говорите с Започва At60 , Патриша даде повече представа за това какво е усещането да се влюбиш в известната танцьорка.

Тя каза, че са работили заедно по документалния филм, но това, което е започнало като трудово приятелство, се е превърнало в нещо повече. И нямаше значение, че между тях имаше 47-годишна разлика във възрастта.Въпреки че по това време Джийн Кели беше добре утвърден, Патриша каза, че в началото не знае кой е той.

Въпреки факта, че Патриша беше на 26 години, а Джийн - на 73, двамата го удариха бързо. Те са свързани с взаимна любов към игра на думи и поезия.

На въпроса кога е осъзнала, че го обича, Патриша каза:

Имах чувства към него, преди да разбера, че е известен, защото бях напълно омагьосана от него на около третия ден, в който работих с него. Бях нокаутиран, той беше просто толкова очарователен човек.

Патриша каза, че веднага щом връзката стане публична, хората стават по-фокусирани върху разликата във възрастта си, отколкото тя.

Иронията беше, че дори не знаех за това, докато всички останали не направиха голяма част от това и не удариха всяка таблоидна предна корица в хранителния магазин.

Тя каза, че много хора са правили преценки и предположения относно връзката си. Но това не попречи на двойката да продължи напред. И те имаха красива връзка и брак до евентуалната му смърт през февруари 1996 г.

Наследството на ген

Докато говорите с CBS Лос Анджелис през 2017 г. Патриша разкри за това какво е усещането за нея, когато видя, че произведенията на Джен все още са актуални години след смъртта му.

Патриша, която стартира шоуто Джийн Кели Наследството , каза, че за нея е забавно да популяризира неговото „необикновено“ наследство и да представи талантите на покойния си съпруг пред по-младото поколение.

Джийн и Патриша Кели може и да не са били конвенционалната двойка, но въз основа на казаното от него за него те споделят дълбока връзка и любов. Независимо от преценките на хората, тези двама продължават да процъфтяват до самия край. И това ги прави любовна история, достойна за празнуване.

Популярни Публикации