Звездата от „Обща болница“ Антъни Гири потвърждава афера с Елизабет Тейлър: „Не съжалявам за секунда“

Последната актуална новина Звездата от „Обща болница“ Антъни Гири потвърждава афера с Елизабет Тейлър: „Не съжалявам нито за секунда“ на Fabiosa

Актьорът Антъни Гири има много очарователна личност. Той е добре известен с ролята си на Люк Спенсър в драмата ABC Многопрофилна болница . Звездата от сапунената опера става откровена за връзката си с Елизабет Тейлър. Антъни потвърди, че той и екранната икона са имали връзка в началото на 80-те години.Звездата от „Обща болница“ Антъни Гири потвърждава афера с Елизабет Тейлър: Обща болница (1963) / Американска излъчваща компания (ABC)

Гост роля в сапунена опера

Елизабет Тейлър се появи в около 5 епизода на продължителна дневна драма Многопрофилна болница . Актрисата изигра ролята на заможната вдовица Хелена Касадин.Звездата от „Обща болница“ Антъни Гири потвърждава афера с Елизабет Тейлър: Обща болница (1963) / Американска излъчваща компания (ABC)

За външния си вид са й платени 2000 долара, които са дарени на две болници във Вирджиния. Появата й в телевизионното шоу събра най-високата оценка за всяка американска сапунена опера.

Афера с Елизабет Тейлър

The Многопрофилна болница звезда винаги е бил по-скоро частен човек, който държи много аспекти от личния си живот далеч от любопитни очи. Сега актьорът е открит за аферата си с британско-американската актриса Елизабет Тейлър.По време на интервю на Шоуто на Уенди Уилямс, актьорът призна, че с Елизабет са имали връзка. На въпрос дали са добри приятели в реалния живот той каза:

Да, бяхме. По-рано никога не съм говорил за връзката си с Елизабет Тейлър, защото съм джентълмен и не се целувам и разказвам, но тя направи интервю преди няколко години за списание Talk, където ни прецени като повече от приятели. Да, така че нямам нищо против да го кажа. Бях нещо като нейната момчешка играчка в продължение на няколко години

Актьорът продължи да говори за страхотна история за Тейлър. Антъни каза, че актрисата се е разстроила, когато ХОРА списание го цитира, че той няма връзка с нея.

Звездата от „Обща болница“ Антъни Гири потвърждава афера с Елизабет Тейлър:Гети изображения / Идеално изображение

След връзката им Елизабет отиде на рехабилитация и срещна съпруга си, Лари Фортенски. Антъни, припомняйки този период, каза: „Беше страхотно време от живота ми и не съжалявам нито за секунда.“

Трогателна почит към неговия „лоялен приятел“

Елизабет Тейлър, една от най-големите холивудски филмови звезди, почина на 79-годишна възраст. Съвместният звезда на актрисата Антъни Гири отдаде почит на иконата на екрана, като я запомни като повече от голяма звезда. Награденият актьор в изявление каза:

Тя беше невероятно човешко същество. Имах късмета да я нарека моя приятелка и всеки миг, прекаран в нейната компания, беше незабравим. Много я обичах. Светът е малко по-тъмен, малко по-студен, малко по-малко красив без нея.

За Антъни ролята на Елизабет Тейлър в шоуто беше нещо повече от гостуване.

Популярни Публикации