Звездата от „Обща болница“ Тристан Роджърс е щастливо женен от 24 години и отгледа две прекрасни деца

„Обща болница“ Тристан Роджърс е щастливо женен от 24 години и брои.

Многопрофилна болница звездата Тристан Роджърс е щастливо женен от 24 години и брои. Коя е онази очарователна жена, която успя да спечели сърцето на Тристан? Нека разберем.

Гети изображения / Идеално изображениеКоя е съпругата на Тристан Роджърс?

Ако Тристан Роджърс открие страстта си, това е за цял живот! Точно така е и с кариерата му, тъй като актьорът е една от звездите на дългогодишния сериал Многопрофилна болница, където започва да играе от 1980 г.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Обща болница (@generalhospitalabc) на 26 септември 2019 г. в 13:43 ч. PDT

Но Роджърс е отдаден не само на работата си. Личният му живот е дори по-съвършен от успешната му кариера.Тристан е щастливо женен за съпругата Тереза ​​Паркърсън от 1995 г. Съпрузите имат две прекрасни деца заедно, дъщеря Сара и син Кейл.

Тристан се жени веднъж, преди да срещне Тереза. Първият му брак се проваля след 10 години. Актьорът и бившата му съпруга Барбара не можеха да имат деца.Роджърс почти загуби надежда да срещне нова любов някой ден. В продължение на десетилетие след развода си актьорът нямаше сериозни връзки. Но любовта идва, когато най-малко я очакваме. Тристан се срещна с Тереза ​​в точния момент. Техният щастлив и траен брак е ярко доказателство!

Честит дядо Тристан

В началото на 2019 г. Многопрофилна болница star сподели страхотни новини с феновете. Той обяви, че скоро ще стане дядо.

Толкова сме щастливи за Тристан! Без съмнение той ще бъде страхотен дядо.

Гети изображения / Идеално изображение

През ноември 2019 г. Тристан Роджърс изненада феновете си с някои други новини. Но това няма отношение към семейството на актьора. Ветеранът от сапунената опера разкри, че е излязъл Многопрофилна болница и се върнах към Младите и неспокойните.

Роджърс направи своя дебют на Y&R като Колин Аткинсън през 2010 г. Продуцентите на шоуто изразиха вълнението си от завръщането му:

Нямам търпение всички да видят Тристан Роджърс и Колин в действие в Y&R!

Гети изображения / Идеално изображение

Тристан Роджърс е талантлив актьор и перфектен семеен мъж. Той поддържа брака си щастлив и силен повече от две десетилетия. Искаме да знаем тайната му!

Двойки знаменитости
Популярни Публикации