Генетичен джакпот! Дъщерята на Кристин Барански Изабел изглежда точно като майка си

Последни новини Генетичен джакпот! Дъщерята на Кристин Барански Изабел изглежда точно като майка си във Фабиоза

15-кратната номинирана за наградата 'Еми' Кристин Барански започва кариерата си в театър 'Драматурги хоризонти' през 1980 г. През следващите 4 десетилетия работи като актриса , продуцент и певец в Холивуд. Запасите й през цялото време оставаха високи!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кристин Барански (@ baranski.aesthetic) на 20 януари 2019 г. в 6:19 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Като майка, като дъщеря: Как изглежда майката на Мелания

Кралицата на ситкома се омъжи за актьора си Матю Каулс през октомври 1983 г. Двойката беше неразделна до смъртта му поради сърдечна недостатъчност през 2014 г. Кристин вече е несемейна майка на две красиви дъщери , Лили и Изабел. По-малката, Лили Каулс, пое родителите си и споделя страстта им към актьорството. Докато става въпрос за Изабел, има толкова много неща за разплитане!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кристин Барански Fanpage! (@christinebaranski_fan) на 14 септември 2013 г. в 1:59 ч. PDTВижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от • мαятнα мαу ωнσνιєя • (@ jazzy0799) на 10 май 2015 г. в 7:00 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Като майка като дъщеря: Най-голямото дете на Мадона пресъздаде разкриващия си образ от 80-те

Каквато майката такава и дъщерята

Може би не от личен живот, но по-голямата й дъщеря Изабел показва същата своенравна натура като характер на майка й в Теория за Големия взрив. Била е учила в юридическия факултет и е издържала изпита в Ню Йорк. Усилената работа я приземи в окръжния прокурор на Бруклин по време на управлението на Кристин Добрата съпруга дебют.Изабел не избра да бъде актриса, но красотата, която наследи, е достойна за холивудска дива. Явно на майката lookalike обича да прекарва време на нея на екзотични ваканции и дори придружава Кристин на нейните изяви на червения килим, като през цялото време доказва, че е станала мъртъв звънец за талантливата си майка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кристин Барански Fanpage! (@christinebaranski_fan) на 6 септември 2013 г. в 14:35 ч. PDT

Генетичен джакпот! Кристин БаранскиГети изображения / Идеално изображение

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Като майка, като дъщеря“: Kym Herjavec прилича много на майка си и тази рядка снимка на B-Day Tribute го доказва

Израствайки с известни родители

Изабел сподели чувствата си да расте под сянката на майка си знаменитост. Тя и сестра й получиха бързо завъртане в живота си заради славата на майка им. Училището им беше променено и те бяха подложени на допълнителен натиск да се държат публично. Изабел си спомни колко трудно беше за Кристин да оставя зад себе си скъпите си всеки път, когато се отпътуваше за работа. Тя каза Тя :

Шофьорът, който заведе мама на летището в онези тъжни следобедни следобеди преди триседмичен престой, ми каза, че тя плаче всеки път, когато се отдръпнат от къщата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кристин Барански Fanpage! (@christinebaranski_fan) на 6 септември 2013 г. в 14:35 ч. PDT

Твърдоликият адвокат от Добрата съпруга ни показа колко трудно е да издърпаш майчинството със звезда, но отказът не е опция. Споделете това и ни уведомете коя от дъщерите на Кристин ще намерите точното й копие!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Като баща като дъщеря: Джон Траволта показва зашеметяващата си дъщеря, която изглежда точно като него

Популярни Публикации