Генетичен джакпот! Синът на Пати Дюк Шон Астин има 3 красиви дъщери, които са въглеродни копия на известната си баба

Синът на Пати Дюк Шон Астин има три дъщери, които имат забележителна прилика с легендарната актриса. Знаете ли, че най-голямото му дете също е актриса?

Пати Дюк беше емблематична актриса със страхотна кариера, продължила десетилетия. Тя спечели награди на големия и малкия екран, включително Оскар на 16-годишна възраст.Генетичен джакпот! Пати ДюкГети изображения / Идеално изображение

За съжаление, тя вече няма да ни забавлява, тъй като тя почина от разкъсано черво на 69-годишна възраст.Синовете на Пати Дюк

Носителката на Оскар актриса беше омъжена четири пъти с трима сина - Шон Астин, Макензи Астин и Кевин Пиърс. Двама от синовете на Пати тръгнаха по нейните стъпки и сами станаха известни актьори.

Генетичен джакпот! Пати ДюкГети изображения / Идеално изображениеНай-големият син на херцога, Шон е известен с ролята си на Самвайз Гамги в Властелинът на пръстените франчайз. Той продължи да участва в няколко филма и телевизионни предавания, включително Тийнейджърски костенурки нинджа, 50 първи срещи, и По-странни неща.

Второто й дете, Макензи е известно с ролите си в Lost, Psych, Grey’s Anatomy, Scandal, NCIS, и Желязна воля.

Дъщерите на Шон Астин

От 1992 г. Шон е женен за съпругата си Кристин. Заедно имат три красиви дъщери: Александра 'Али' Астин, Елизабет Астин и Изабела Астин.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Шон Астин (@seanastin) на 25 декември 2018 г. в 8:17 ч. PST

Дъщерите на Астин имат забележителна прилика с техните легендарна баба . Със сигурност може да се каже, че са копия на Patty.

И трите момичета дори се появиха в Властелинът на пръстените: Завръщането на краля заедно с баща им. Първата дъщеря на актьора обаче продължи актьорската си кариера.

Генетичен джакпот! Пати ДюкГети изображения / Идеално изображение

Тя също участва като принцеса в Рибит и Лоши деца от Академия Crestview . За разлика от сестра си, Елизабет се държи прикрито и стои далеч от светлините на прожекторите. Тя е студентка в гимназията Oaks Christian в Лос Анджелис.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Шон Астин (@seanastin) на 4 юли 2018 г. в 19:37 ч. PDT

Не се знае много за най-малката дъщеря на Шон, но тя продължава да се радва на любов от своите по-големи братя и сестри и родители.

Междувременно, Шон обсъди бащинството си до 26-годишна възраст. Още през 1994 г. актьорът разбра, че истинският му баща е Майкъл Тел, който майка му е омъжена само 3 дни.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Шон Астин (@seanastin) на 26 февруари 2019 г. в 17:50 ч. PST

Години наред Пати смяташе, че Деси Арназ-младши е бащата на Шон. Актьорът е осиновен от Джон Астин, след като двамата с Дюк сключват брак през 1972 година.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Шон Астин (@seanastin) на 23 октомври 2018 г. от 12:16 ч. PDT

Дъщерите на Шон Астин са плюещ образ на баба й и си приличат.

Деца на знаменитости Знаменитости Семейство
Популярни Публикации