Генетичен джакпот! Красивата дъщеря на Ракел Уелч Тани е въглеродно копие на нейната зашеметяваща майка

Последни новини Генетичен джакпот! Красивата дъщеря на Ракел Уелч Тани е въглеродно копие на нейната зашеметяваща майка във Фабиоза

Американската актриса Ракел Уелч е една от известните и атрактивни звезди на Холивуд. Уникалната й филмова персона я прави икона от 60-те и 70-те години. Любимата звезда е добре известна с ролите си в Озадачен, Тримата мускетари, и Право да умреш.

Генетичен джакпот! Ракел УелчГети изображения / Идеално изображениеЕкранна богиня

Ракел Уелч беше смятана за една от най-привлекателните актриси през 60-те. Рядко оставаше незабелязана, тъй като красотата й караше главите да се въртят при всяка възможност. Дори в напреднала възраст Ракел все още изглежда зашеметяващо.Генетичен джакпот! Ракел УелчГети изображения / Идеално изображение

Наградената актриса отрече да е правила каквато и да е операция на тялото. Тя поддържа, че тайната на младежкия й вид е яденето на диета с ниско съдържание на въглехидрати, без глутен и йога в продължение на час и половина всеки ден.Копие на Mama

Дъщерята на Ракел Уелч израсна до красива жена с поразителна прилика с известната си майка. С родител като екранна легенда, Тани определено наследи талантливите гени на семейството си.

Точно като майка си, Тани е актриса. Родена в Сан Диего, Калифорния, тя прекарва по-голямата част от детството си между Испания, Англия и Италия, преди да се върне в училище за момичета в Америка.

Известна е с работата си в Търсене и унищожаване, застрелях Анди Уорхол, пашкул , и Неговата. Тани се радва на страхотна кариера от няколко години в Италия и Германия с участието си в успешния мини-сериал Отчаяно Джулия.

Италианската филмова звезда наследи най-добрите черти от Ракел, а именно формата на лицето, изразителните очи и тънките устни. Гледането на Тани е като гледането на младата версия на майка й!

Връзката на Ракел с децата си

Връзката на Ракел с двете й деца - Деймън и Тани не винаги е била страхотна, но сега са близки. Говорейки за обтегнатите си отношения с децата си, Уелч каза:

Преди не бях невъзможен, но през последните 10 години положих съгласувани усилия да мисля за това какво трябва да направя за другите хора, какво дължа, каква е моята роля в каквато и връзка или ситуация да попадна .

Каквато майката такава и дъщерята! Не е чудно, че хората твърдят, че Тани е копие на известната си майка.

Популярни Публикации