Генетичен джакпот! Внукът на Рон Хауърд е само на 12, но той вече е плюещ образ на легендарния си дядо

Внукът на Рон Хауърд, Тео е все още млад и той вече е плюещ образ на дядо си.

Рон Хауърд е популярен режисьор и актьор. Той се издигна до звезда, след като изигра ролята на младия Опи Тейлър в комедията Шоуто на Анди Грифит. Освен че е известна легенда, Рон е досаден дядо. Актьорът стана дядо, когато дъщеря му Брайс Далас Хауърд роди нейния син.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от RealRonHoward (@realronhoward) 3 март 2019 г. в 8:25 ч. PSTБрайс беше изключително щастлива, когато приветства дългоочакваното си момченце. Между другото, Брайс снимаше в Спайдърмен 3 преди да разбере, че е бременна.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от RealRonHoward (@realronhoward) 4 март 2018 в 7:13 PST

Подобен на дядо

Внукът на Рон Хауърд, Тео, е все още млад, но вече е мъртъв звънец за дядо си.Много хора твърдят, че той е наследил големите уши на Рон, наред с други неща.Между другото, беше съобщено, че майката на Тео, Брайс, страда от депресия след раждането доста дълго време.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Bryce Dallas Howard (@brycedhoward) 17 Фев 2019 в 3:48 PST

Добър дядо

Известният актьор разкри, че внукът му Тео взема много след него. Той каза:

Винаги съм се шегувал, че генът на вундеркинда е прескочил едно поколение. Той наистина е визуален. Рисува, има камера. Умишлено не сме го излагали на много технологии, наистина се опитваме да поддържаме технологията минимална. Той все още не е вдигнал телефон, не знае как да работи с телевизор, онзи или компютър, но умишлено му слагаме камера в ръцете, когато той трябва да е бил на четири.

Рон Хауърд е толкова грижовен и обичащ дядо!

Популярни Публикации