Красивият син Буба на Джордж Стрейт е въглеродно копие на баща си и споделя страстта си към кънтри музиката

Синът на Джордж Стрейт Буба е талантлив автор на песни и прилича точно на баща си.

Перфектните гени се движат в семейството на музикалната звезда Джордж Стрейт. Единственият син на певеца наследи не само добрия външен вид на Джордж, но и любовта и страстта му към музиката.

Джордж проливГети изображения / Идеално изображениеСинът на Джордж Стрейт Буба

Джордж Стрейт е ярка легенда на кънтри музиката. Успешната му кариера обхваща повече от три десетилетия. Няколко поколения меломани израснаха в слушането на хитове на Strait.

Джордж проливГети изображения / Идеално изображение

Певецът е баща на един син. Джордж-младши, известен още като Bubba, е плюещ образ на легендарния си родител.Докато е в колеж, Буба често участва в родео. След дипломирането си младият мъж дори стана член на Асоциацията на професионалните родео каубои. Джордж Стрейт също е голям фен на родеото. Това е общото между него и сина му.Но взаимната им страст към родеото не е единственото нещо, което споделят Стрейт и Буба. Точно като известния си баща, Буба е отдаден фенове на кънтри музиката. Младежът доказа уменията си като талантлив автор на песни. Всъщност той написа няколко песни за албума на Джордж „Разговор със студена бира.“

„Горд със сина си“

В едно от интервютата си Джордж Стрейт коментира какво е усещането за сътрудничество със сина му за нов албум. Певицата заяви, че това е безценно изживяване. Нещо повече, Буба го тласка към писането на песни сам.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от, (@tamarastrait_realtor) на 24 октомври 2017 г. в 20:15 ч. PDT

Джордж каза, че е много горд със сина си:

Толкова съм горд, че той се интересува от музикалния бизнес. За най-дълго време той не го направи. Фокусът му беше на родео. Това е всичко, което той искаше да направи. След като реши да продължи напред, реши да се захване с музика. Той го прие доста сериозно и също ме накара да напиша песни.

Джордж проливГети изображения / Идеално изображение

В памет на покойната дъщеря

Джордж Стрейт блика, когато говори за сина си, но това, за което певецът не обича да говори, е загубата на дъщеря си. Дженифър почина в ужасна автомобилна катастрофа, когато беше само на 13 години.

Джордж Стрейт пусна песента 'Бебешко синьо' в памет на любимото му късно дете.

Той пее в песента:

А бебешко синьо беше цветът на очите й.

Джордж Стрейт е прекрасен баща, а синът му Буба е ярко доказателство. Каква е неговата тайна? Това е доста просто. За Джордж семейството му винаги е на първо място!

Популярни Публикации