Джерард Бътлър изпраща на майка си едно от най-сърдечните съобщения за рождения ден

- Джерард Бътлър изпраща на майка си едно от най-сърдечните съобщения за рождения ден - Знаменитости - Fabiosa

Между снимките на големи холивудски блокбъстъри, Джерард Бътлър , 43, предпочита да прекарва по-голямата част от времето си със семейството. Една от най-големите екшън звезди на планетата казва, че посещението на дома му в Шотландия го държи приземен и спокоен.чрез GIPHY

Когато съм вкъщи, се чувствам у дома, чувствам себе си, чувствам се свързан.

Връзката на Бътлър с майка му е много специална. Тя не се интересува от статуса му на A-списък и го кара да помага в дома, както би трябвало. Джерард казва, че тези посещения пречат на славата да му се върне в главата и затова, преди всичко, той е просто приятен човек.

Пожелавайки на майка му честит рожден ден

По време на снимките на предстоящия си филм Ангел е паднал , Бътлър реши да поздрави майка си с нейния 75-и рожден ден по възможно най-сладкия начин. Джерард събра продуцентския екип, който след това изпя песента с честит рожден ден на майка си Маргарет.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 10 малко известни факта за талантлив актьор, певец и просто „приятен приятел“ Джерард БътлърЗа моята красива мама, която днес е на 75 години и на #MothersDay ... така че два пъти празника и два пъти повече хора трябва да пея за нея.

Публикация от Джерард Бътлър (@gerardbutler) 11 март 2018 г. в 1:10 PDT

Въпреки че Бътлър не беше в състояние да присъства на деня на майка си, той се погрижи да го направи възможно най-специален.

Както се очакваше, интернет беше затрупан с посланието на Джерард и го направи вирусен.

Момчето на мама се гордее с това

Това не е първият път Иконом показа каква любовна връзка има с майка си. Той не се срамува да покаже своята привързаност и ние сме изключително щастливи от това.

Миналата година Джерард пожела на майка си честит Ден на майката в Instagram, заедно със сладкото послание.

Честит #MothersDay на моята невероятна майка и всички други майки там!

Публикация от Джерард Бътлър (@gerardbutler) Май 14, 2017 в 8:00 PDT

Друг път, по време на пресконференция, Джерард си взе почивка, за да обясни на майка си защо не отговаря на телефона. Знаем колко притеснени могат да бъдат всички майки, затова той се увери, че тя знае какво е замислил синът й.

Мамо, помогни ми !! Ето защо ми беше трудно да ви се обадя. ???? Граци към тези италиански журналисти, че се забавляваха с мен по време на #Geostorm интервюта.

Публикация от Джерард Бътлър (@gerardbutler) 22 октомври 2017 г. в 10:19 PDT

И си помислихме, че повече не можем да обичаме Джерард. Нямаме търпение да видим какво сладко ще измисли следващия път!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Истински герои от Холивуд: Потребителите в социалните медии разказват как знаменитостите са им помогнали, доказвайки, че не всички звезди от A-List са зли

Джерард Бътлър Изкуство
Популярни Публикации