Джерард Пике разкрива прекрасната история за това как помоли Шакира за първата среща

- Джерард Пике отваря прекрасната история за това как е помолил Шакира за първата среща - Знаменитости - Fabiosa

Шакира и Жерар Пике са едни от най-прекрасните двойки знаменитости. Дори 10-годишната разлика във възрастта не им пречи да бъдат щастливи заедно и да отглеждат две очарователни деца. Нека да разберем как всичко започна с тази красива двойка и как Джерард помоли Шакира за първата среща.

Публикувано от Шакира (@shakira) 1 юли 2017 г. в 10:08 PDTВсичко започна с футбола

Шакира и Джерард се срещнаха за първи път по време на Световното първенство по футбол през 2010 г. Шакира дойде в Мадрид, за да запише песента си „Waka Waka“, която стана официален химн на турнира. Много известни футболисти участваха в създаването на видеоклип към песента, а Пике беше един от тях.Публикувано от Gerard Piqué (@ 3gerardpique) 30 май 2015 г. в 3:50 PDT

По-късно Джерард призна, че е бил напълно хипнотизиран от красотата на Шакира. Той знаеше, че звездата ще пее на церемонията по откриването на Световното първенство по футбол в Южна Африка. Той използва източниците си, за да получи телефонния й номер и реши да й се обади. И какво мислите, че Пике каза на Шакира? Той я попита най-очарователното нещо някога:Тя вече беше там, защото пя на церемонията по откриването и я попитах какво е времето.

Публикувано от Шакира (@shakira) 5 май 2017 г. в 8:27 PDT

Джерард разбра, че е „Глупаво“ въпрос и си помисли, че нейният отговор ще бъде като „Донесе яке,“ но Шакира изненада футболиста, като му каза какво е времето във всеки детайл.

Публикувано от Шакира (@shakira) 26 май 2017 г. в 6:14 PDTШакира пееше на финала, където двойката имаше възможност да се срещне лично и да се познае по-добре. Какъв беше резултатът от Световното първенство по футбол? Жерар Пике спечели своя трофей - невероятната Шакира. Певицата коментира връзката им:

Знам, че той е единственият човек, който е с мен не поради някакъв друг интерес, освен любовта, която ни обединява.

Публикувано от Gerard Piqué (@ 3gerardpique) 18 май 2015 г. в 4:27 PDT

Днес звездите имат две прекрасни деца и често се появяват на публични събития, хванати за ръце и изглеждащи напълно влюбени. Шакира дори записа новия си сингъл „Me Enamore“, който разказва историята за това как се е запознала с Джерард. Започва с тези сърдечни думи:

Животът ми започна да променя нощта, в която те срещнах.

Публикувано от Gerard Piqué (@ 3gerardpique) 13 февруари 2015 г. в 7:07 PST

Кой би си помислил, че футболът е в състояние да обедини двама любящи хора? Шакира и Джерард изглеждат наистина щастливи заедно и сякаш се наслаждават на семейния си живот.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Леа Томпсън и Хауърд Дойч: Любовна история, продължила 30 години и все още

Шакира
Популярни Публикации