Giada 2.0! Звездата от „Хранителната мрежа“ Giada De Laurentiis има дъщеря на именник, която всъщност е нейната близначка

Последни новини Giada 2.0! Звездата на „Хранителната мрежа“ Джада де Лаурентис има дъщеря на именник, която всъщност е нейната близначка на Fabiosa

Giada De Laurentiis ’може да се наложи скоро да се пенсионира. 10-годишната й дъщеря Джейд е на път да го поеме. Тя изглежда точно като майка си и за добра мярка те са съименници . Джейд носи английската версия на италианското име на майка си. Джейд е Гиада!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Giada DeLaurentiis (@giadadelaurentiis) на 8 ноември 2018 г. в 9:32 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 24-годишният син на Уорън Бийти е пораснал и изглежда като копие на красивия си бащаНо тя почти не беше родена

The Хранителна мрежа звезда и бившия й съпруг Тод Томпсън наистина лошо разделение през 2015 г., но по някакъв начин успяха да спестят на момиченцето си драмата. И двамата са много ангажирани да възпитават очарователния тийнейджър.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Giada DeLaurentiis (@giadadelaurentiis) на 20 януари 2018 г. в 6:54 ч. PSTСега е невъзможно да си представим, че тя почти не е родена. Гиада не винаги беше сигурна, че иска да бъде родител. След губейки брат си от рак на кожата , Giada у дома звезда, притеснена от преживяването на загуба на поредния любим човек. Но сега, когато Джейд е тук, нямаше да го има по друг начин.

Джейд е основно майка си

Джейд дори още не е тийнейджър, но вече има кариера. Тя показва признаци, че сте гурме като майка си и е участвала в няколко предавания с майка си, което изобщо не е изненадващо. Младежът може просто да иска да влезе в обувките на Giada или още по-добре, скоро да има собствено шоу.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Giada DeLaurentiis (@giadadelaurentiis) на 29 март 2018 г. в 20:22 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кинозвезда, Уилем Дефо, споделя съветите за успешния си 12-годишен брак

Според съобщенията Джейд вече има вкусовите рецептори направи страхотен готвач . Но не всичко е сериозно между тази майка и дъщеря. Когато не пътуват заедно, те се срещат с татко Тод за забавни срещи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Giada DeLaurentiis (@giadadelaurentiis) на 5 април 2018 г. в 19:13 ч. PDT

Само тримата. И това не е всичко. Джейд също се мотае с новия мъж на майка си, Шейн Фарли.

Giada за родителство и режещи ъгли

Джейд има много любов, с която да се заобиколи и да вижда като Гиада няма непосредствени планове за добавяне към нейното пило , 10-годишното дете ще бъде разглезено за избор дълго време.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Giada DeLaurentiis (@giadadelaurentiis) на 22 октомври 2018 г. в 13:26 ч. PDT

Гиада свърши страхотна работа, отглеждайки прекрасно момиченце, но разказва ХОРА че е било сложно жонглиране с кариера заедно. Тя признава, че съкращава ъглите, когато става въпрос за готвене за дъщеря й всеки ден.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ако тези 6 артикула са намерени във вашия хладилник, значи грешите в безопасността на храните!

Популярни Публикации