„Островът на Гилиган“ Съпругата на Боб Денвър поддържа наследството си жива: „Бяхме женени 28 години. В холивудските години това са 60! '

Съпругата на Боб Денвър Дреама посвети книга на любимия си починал съпруг. Озаглавен е „Мечтите на Гилиган“.

Островът на Гилиган звездата Боб Денвър беше щастливо женен почти три десетилетия. Съпругата му Дреама поддържаше наследството му живо, докато си спомняше за прекрасния им съвместен живот.

‘ГилиганГети изображения / Идеално изображениеБоб Денвър: звезда на „Островът на Гилиган“

  • Боб Денвър беше един от най-забележителните комедийни актьори през 60-те.
  • Актьорът получи световната слава, след като изобрази Джилиган в емблематичния сериал Островът на Гилиган.
  • Боб Денвър беше женен четири пъти.
  • Актьорът почина през 2005 г. на 70-годишна възраст от пневмония. Боб е запомнен от четирите си деца.

‘ГилиганГети изображения / Идеално изображениеСъпругата на Боб Денвър Дреама

Боб Денвър и Дреама Пери срещна на театралната сцена. Те си сътрудничиха заедно Пусни го отново, Сам . Дреама призна, че това е любов от пръв поглед, когато си спомни, че е споделяла сцена с видния актьор:

Това беше шанс за цял живот.Веднага усетиха тази искрица помежду си. След 2 години запознанства, Боб направи предложение за Дреама и тя каза „Да“.Дреама често беше питан за тайна на техния щастлив и траен брак. Тя отговори:

Има нещо красиво в гоблена на живота, за да погледнете този човек и да знаете, че той е бил ваш, а вие сте били техен. Това липсва в днешните отношения.

Поддържане на наследството на Боб Денвър

Боб Денвър и Дреама бяха щастливо женени почти три десетилетия до смъртта на актьора. Дреама каза за техния траен съюз:

Бяхме женени 28 години. В холивудските години това са 60!

За да запази наследството на любимия си съпруг, Дреама написа книга със заглавие ' Dreams на Gilligan . ’ Дреама обясни намерението си, когато реши да направи тази стъпка:

Хората мислят за Боб просто като за Гилиган, но не са знаели колко блестящ е мъжът.

Боб Денвър: баща

В своите мемоари Дреама си припомни любимия си покойен съпруг като мъж с добро сърце и баща на децата си.

Синът на Боб и Дреама Колин има аутизъм. В книгата си Дреама описва как Боб посвещава по-голямата част от времето си, за да се грижи за тях дете аутист.

Тя написа:

Мислех, че е важно да кажа на хората, че той е отделил последните 21 години от живота си, за да бъде с мен и да се грижи за нашия син, който трябваше да се грижи на пълен работен ден.

Всички знаехме, че Боб Денвър е страхотен актьор. Това, което не знаехме, е, че той беше прекрасен съпруг и любящ баща на децата си. За Боб и Дреама беше трудно да се справят със състоянието на сина си със специални нужди. Тяхната взаимна подкрепа помогна на съпрузите да преодолеят всички житейски предизвикателства.

Често можем да чуем как хората казват за семейна двойка: „Те принадлежат заедно“. Това определено беше вярно да се каже за Боб Денвър и съпругата му Дреама!

Двойки знаменитости
Популярни Публикации