Жизел Галанте, дъщеря на известната Оливия Де Хавилланд, Наследи зашеметяващата красота на майка си

Последни актуални новини Жизел Галанте, дъщеря на изтъкнатата Оливия Де Хавилланд, наследява зашеметяващата красота на майка си във Фабиоза

Легендарната Оливия де Хавилланд е една от най-забележителните икони на холивудския Златен век. Но знаехте ли, че Оливия има пораснала дъщеря, която изглежда зашеметяващо като красивата си майка?

Жизел Галанте, дъщеря на изтъкнатата Оливия Де Хавилланд, Наследена зашеметяваща красота на майка й Жизел Галанте, дъщеря на изтъкнатата Оливия Де Хавилланд, Наследена зашеметяваща красота на майка си Жизел Галанте, дъщеря на изтъкнатата Оливия Де Хавилланд, Наследена зашеметяваща красота на майка си Жизел Галанте, дъщеря на Изтъкната Оливия Havilland, наследява зашеметяващата красота на майка сиgettyimagesИзвестна Оливия де Хавилланд

Оливия де Хавилланд е един от най-великите представители на кинематографията на Златния век. Тя открадна сърцата на милиони фенове по целия свят с емблематичната си роля във вечен филм Отнесени от вихъра.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Оливия Де Хавилланд, Последната ярка звезда от Златната ера на Холивуд, на възраст 102: Как се чувства тя на възрастта си?

Жизел Галанте, дъщеря на изтъкнатата Оливия Де Хавилланд, Наследена зашеметяваща красота на майка й Жизел Галанте, дъщеря на изтъкнатата Оливия Де Хавилланд, Наследена зашеметяваща красота на майка си Жизел Галанте, дъщеря на изтъкнатата Оливия Де Хавилланд, Наследена зашеметяваща красота на майка си Жизел Галанте, дъщеря на Изтъкната Оливия Havilland, наследява зашеметяващата красота на майка сиgettyimagesОливия е на 102 години. Въпреки че отдавна се е оттеглила от актьорската игра, всеотдайните фенове все още се възхищават на нейните емблематични роли на очарователни героини във филми за костюми.

чрез GIPHY

Нейната красива дъщеря

Оливия де Хавиланд беше женена два пъти. Тя има две деца. Жизел Галанте е дъщеря й с френски редактор Пиер Галанте. Когато Оливия се омъжи за Пиер, тя трябваше да се премести в Париж.Жизел Галанте, дъщеря на изтъкнатата Оливия Де Хавилланд, Наследена зашеметяваща красота на майка й Жизел Галанте, дъщеря на изтъкнатата Оливия Де Хавилланд, Наследена зашеметяваща красота на майка си Жизел Галанте, дъщеря на изтъкнатата Оливия Де Хавилланд, Наследена зашеметяваща красота на майка си Жизел Галанте, дъщеря на Изтъкната Оливия Havilland, наследява зашеметяващата красота на майка сиgettyimages

Можете да хвърлите само един поглед на Жизел, за да видите поразителната й прилика с красивата й майка. Дъщерята е младо копие на легендарната актриса.

На тези черно-бели снимки Жизел прилича на Оливия, когато е била на същата възраст. Без съмнение, естествената красота и чар се предават от поколение на поколение в това семейство.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Лошата кръв между сестрите: Оливия Де Хавилланд и Епичната вражда на Джоан Фонтен

Въпреки натоварения й работен график, нейните деца винаги са били на първо място за de Havilland. Тя дори отказа роля в Извисяващият се ад защото не искаше да е далеч от дома, когато дъщеря й щеше да полага изпити за колеж.

По това време тя каза:

Мислех за дъщеря си и не можех да го направя.

Жизел Галанте, дъщеря на изтъкнатата Оливия Де Хавилланд, Наследена зашеметяваща красота на майка й Жизел Галанте, дъщеря на изтъкнатата Оливия Де Хавилланд, Наследена зашеметяваща красота на майка си Жизел Галанте, дъщеря на изтъкнатата Оливия Де Хавилланд, Наследена зашеметяваща красота на майка си Жизел Галанте, дъщеря на Изтъкната Оливия Havilland, наследява зашеметяващата красота на майка сиgettyimages

Оливия де Хавилланд е истинска икона на нашето поколение, но за децата си тя винаги ще бъде най-добрата майка, която биха могли да имат.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: На 101 години Оливия Де Хавилланд беше в състояние да съди FX заради телевизионния образ на Катрин Зета-Джоунс „Тя като лицемер“

Популярни Публикации