Децата на Глен Кембъл: Двата сина на певицата са израснали в талантливи и красиви мъже

Синовете на Глен Кембъл, Шанън Кембъл и Кал Кембъл, наследиха невероятния му талант и продължават наследството на легендарния музикант.

Той беше седмият син на 12 деца и както гласи легендата, той беше предопределен за величие. Глен Кембъл е израснал във ферма и никой дори не можеше да подозира, че ще се превърне във феноменално успешен певец, който ще получи звезда на Холивудската алея на славата.

Децата на Глен Кембъл: Двата сина на певицата са израснали в талантливи и красиви мъжеГети изображения / Идеално изображениеКембъл имаше късмет в кариерата, но любовният живот беше малко по-труден за успех. Той беше женен 4 пъти, преди да срещне Кимбърли, петата му и последна съпруга . Двойката завърза възела през 1982 г. и бяха заедно до смъртта на певицата.

Децата на Глен Кембъл

Глен и Ким имаха три деца заедно:

  • син Кал;
  • син Шанън;
  • и дъщеря Ашли.

Най-големият син на Глен Кембъл Кал е барабанист и музикален продуцент. Израствайки, той се интересуваше много от процеса на създаване на музика. Кал свири на местно ниво със собствената си група и работи с други изпълнители.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кал Кембъл (@itscaledonia) на 2 януари 2019 г. в 12:17 ч. PST

В момента той работи с DeanDeLeo от Stone Temple Pilots. Той също така помага на сестра си Ашли да запише първия си албум.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кал Кембъл (@itscaledonia) на 17 август 2019 г. в 9:50 ч. PDTПо-малкият брат на Кал Шанън Кембъл също става музикант. Точно като по-възрастния си брат, той има своя собствена група и участва във Финикс, а Лос Анджелис Шанън Кембъл пее Последната песен на Глен Кембъл Аз няма да ми липсваш за документален филм за него.

Легендата на страната се бореше с болестта на Алцхаймер и не можеше да изпълнява на живо, така че Шанън изпълни песента като почит към баща си.

Сестрата на Шанън и Кал, Ашли, също е певица, въпреки че има театрална специалност.

Наследството на Глен

Веднъж Ашли каза че Глен и Ким „са искали да ги отдалечат от развлекателната индустрия“, но изглежда, че са били предназначени да изпълняват.

Децата на Глен Кембъл: Двата сина на певицата са израснали в талантливи и красиви мъжеГети изображения / Идеално изображение

Всички деца на Кембъл бяха до него, изпълняваха заедно с него в групата си, докато легендарният певец не успя да продължи да прави това, което обичаше най-много. Сега Шанън, Кал и Ашли се уверете, че наследството на баща им продължава да продължава и невероятният му талант никога няма да бъде забравен.

Знаменитости
Популярни Публикации