Вдовицата на Глен Кембъл е щастлива, че няма да сподели имота от 50 милиона долара с децата на късния съпруг

Глен Кембъл, легендарният американски певец, автор на песни и телевизионен водещ, почина на 7 август 2017 г. на 81-годишна възраст.

Глен Кембъл, легендарният американски певец, автор на песни и телевизионен водещ, почина на 7 август 2017 г. на 81. г. Той беше в последния стадий на болестта на Алцхаймер, която беше диагностицирана още през 2010 г.

Както съобщава Тенесианският , Глен Кембъл преди това беше изключил три от децата си от завещанието, така че те не можеха да се възползват от собствеността му.Глен КембълГети изображения / Идеално изображение

Споделяне на богатството

13-страничната страница ще изключи дъщеря му Кели и синовете му Уилям и Уесли от имението на Глен.

Той реши да остави всичко на съпругата си Кимбърли Кембъл и още пет деца.Глен КембълГети изображения / Идеално изображение

Той беше баща на осем деца, но взе решението да премахне три от тях от предишни бракове от завещанието.

Глен КембълГети изображения / Идеално изображениеТези три деца спряха усилията си за борба с несправедливостта в завещанието.

Изявление на съпругата

Сега Кимбърли Кембъл е доволна и дори направи щастливо изявление:

Подаването на състезание за завещание миналия януари беше шок за мен. Никога нямаше основание за тези твърдения. Имам удоволствието най-накрая да оставя този труден опит зад себе си, за да мога да се съсредоточа върху семейството си, моята продължителна мисия да образовам, дестигматизирам и повишавам осведомеността за болестта на Алцхаймер - и да почета съпруга ми и неговото невероятно музикално наследство.

Преди това тя съобщава, че децата никога не са се обаждали на баща си. Според Вътрешно издание , тя каза:

Никога не са ми се обаждали, за да видят как се справя и дали могат да помогнат.

Глен КембълГети изображения / Идеално изображение

Въпреки че някои хора смятат решението на Глен Кембъл да изключи децата от завещанието доста противоречиво, ние трябва да се опитаме да го уважим. Почивай в мир, Глен Кембъл! Надяваме се, че всички въпроси ще бъдат разрешени и няма да има недоразумения.

Знаменитости
Популярни Публикации