„Ще върна групата заедно“: Алек Болдуин споделя рядка снимка с връщане назад със своите 3 братя

Последна актуална новина „Ще върна групата заедно“: Алек Болдуин споделя рядка снимка на Throwback със своите 3 братя във Fabiosa

Алек Болдуин е плодовит актьор и днес е най-известният с него представяйки се за Тръмп На Saturday Night Live . Известен е и като най-възрастния от братята Болдуин.

Гети изображения / Идеално изображениеПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Може ли Алек Болдуин да победи Доналд Тръмп на реалните избори? Ето какво мисли актьорътАктьорът, който беше роден през 1958г , има трима по-малки братя: Даниел (р. 1960), Уилям (р. 1963) и Стивън (р. 1966). И четиримата братя избраха една и съща кариерна пътека и станаха актьори. Те също имат две сестри, но за тях не се знае много, тъй като най-вече държат ниско.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Били Болдуин (@thebillybaldwin) на 1 декември 2018 г. в 7:17 ч. PSTВъпреки че братята Болдуин се занимават с един и същ бизнес, рядко ги виждаме да позират заедно на червения килим (или където и да е, по този въпрос). Въпреки това, Алек наскоро сподели рядка снимка на връщането, на която той и всичките му братя.

Гети изображения / Идеално изображение

Картината

Актьорът, който публикува предимно снимки със съпругата си и деца , сподели стара снимка с по-малките си братя. Той написа интригуващ надпис към публикацията си:Ще събера групата отново ...

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алек Болдуин (@alecbaldwininsta) на 7 март 2019 г. в 5:00 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Грешките от миналото все още хвърлят сянка върху добрите отношения на Алек Болдуин с дъщеря му Ирландия

Алек, Дани, Бил и Стивън си приличат толкова много! Феновете отдавна чакаха такава снимка за връщане и ето някои от техните развълнувани коментари:

@ ncat44:

Thaaaaank ви за sharimg този скъпоценен камък !!

@ cindy9782:

Сега това е страхотна група, ако братя!

@ christo762021:

Оригиналната момчешка група хаха ️️

@ vlee3821:

Красиви братя ️️️

@rebeccasinkes:

Сума много добре изглеждащи мъже! Добри гени

чрез GIPHY

Те не винаги са били в добри отношения

Въпреки че братята са били близки в детството си и споделят интерес към актьорството и киното, отношенията помежду им не винаги са били перфектни.

Последният път политиката беше тази, която раздели двама от тях. Както знаете, Алек е определено не е фен на Тръмп , докато Стивън е един от гласовитите привърженици на президента. Алек и Стивън дори спря да говори помежду си около времето на изборите през 2016 г.!

Гети изображения / Идеално изображение

Надяваме се връзката им да се оправи сега, а скорошната публикация на Алек е основателна причина да мисли така!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Алек Болдуин отдаде трогателна почит на покойния баща на рождения си ден: „Отиде, но никога не е забравен“

Популярни Публикации