Звездата на „Добрият лекар“ Уил Лий се отваря за рядкото състояние на 6-годишния му син, болест Моямоя

Болестта на сина на Уин Лий промени живота на актьора на „преди“ и „след“.

Добрият доктор Уил Юн Лий отвори за малкия си син рядко състояние, което засяга всеки аспект от живота му. Момчето страда от рядко кръвно заболяване, причината за което все още не е известна.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Уил Юн Лий (@willyunlee) на 18 август 2019 г. в 23:23 ч. PDTУил Юн Лий разкрива здравословните проблеми на сина си

Добрият доктор Дали Юн Лий и съпругата му Дженифър преживяха най-лошия кошмар на всеки родител, когато скъпоценният им син Кеш получи инсулт на 3-годишна възраст.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Уил Юн Лий (@willyunlee) на 21 ноември 2019 г. в 13:45 ч. PST

Първоначално специалистите диагностицираха хлапето с възпаление на кръвоносните съдове и предписаха необходимото лечение. Но след 7 месеца Кеш претърпя нов инсулт. Този път лекарите диагностицираха хлапето с болест моямоя.Болест на Моямоя е рядко заболяване на кръвта, което води до загуба на приток на кръв към мозъка. Симптомите включват проблеми с говоренето и движението и гърчове.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Уил Юн Лий (@willyunlee) на 19 април 2019 г. в 10:58 ч. PDT

Болестта на сина на Уин Лий промени живота на актьора на „преди“ и „след.“ Уил коментира Състояние на паричните средства:Ситуация като тази буквално засяга всяка цепнатина и пукнатина на прехраната ви, на вашите взаимоотношения.

Феновете подкрепят ‘Добрият лекар’ Уил Юн Лий

@ vanessalachey

Обичам ви всички! Вашето семейство е магия, сила и ЛЮБОВ! ️

@artforartssake

Невероятна история и семейство !!!!

@lisalingstagram

Вие сте най-добрите.

@ summergirllee

Благодарим ви, че споделихте своята история! Знам, че ще помогне на толкова много хора! Вие сте сила заедно и поотделно се възхищавате и вдъхновение!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Уил Юн Лий (@willyunlee) на 18 август 2018 г. в 23:23 ч. PDT

Днес Уил Юн Лий и съпругата му искат да повишат осведомеността за рядкото заболяване на сина си. Междувременно продължаваме да се молим за малкия Кеш и неговите родители.

Деца на знаменитости
Популярни Публикации