Звездата на „Добрият лекар“ Фиона Губелман е щастливо омъжена за любимата на колежа Алекс Уийд

Съпругът на Фиона Губелман е Алекс Уийд. Звездата на „Добрият доктор“ държи личния си живот на ниско ниво, но всички признаци сочат към брак. И дори слухове за бременност. Научете повече за тази красива актриса.

Фиона Губелман от Добрият доктор е един от най-обичаните герои на шоуто. Но не много хора знаят много за личния й живот.

Пълното й име е Фиона Виктория Губелман и тя е актриса от няколко години. Въпреки че тя спечели голяма слава като един от главните актьори на Добрият доктор , хората, които са големи фенове на американските телевизионни сериали, може да я разпознаят за други участия в телевизионни предавания. Тя е усъвършенствала актьорските си умения в такива предавания като Родителство , Престъпни умове , Ново момиче, и Луди хора .Финалните изяви на Фиона Губелман включват филми Кралски някога след това и Великден под обвивки .Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The Good Doctor (@thegooddoctorabc) на 30 март 2019 г. в 7:00 ч. PDT

Семеен живот

Не се знае много за личния живот на актрисата най-вече защото тя изглежда доста личен човек. Разбира се, тя споделя няколко подробности в социалните си медии, но в по-голямата си част държи нещата на ниско ниво.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Фиона Губелман (@fionagubelmann) на 18 декември 2018 г. в 9:50 ч. PST

Съпругът на Фиона Губалман е Алекс Уийд, но датата на сватбата им не е такава, която да е лесно достъпна за нейните фенове. Това, което знаем, е, че двойката е заедно от колежа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Фиона Губелман (@fionagubelmann) на 4 ноември 2018 г. в 8:59 ч. PSTСпоред Разсейвайте , Фиона и Алекс се запознаха, докато тя беше в UCLA.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Фиона Губелман (@fionagubelmann) на 30 май 2019 г. в 8:31 ч. PDT

Веднъж е била студентка до медика там, но когато се явява на прослушване за пиеса, осъзнава, че актьорството е нейната страст и решава да го продължи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The Good Doctor (@thegooddoctorabc) на 21 октомври 2019 г. в 17:03 ч. PDT

По този път тя се запознава с бъдещия си съпруг, който наскоро режисира първия му късометражен филм. Алекс също се появи в епизод на Добрият доктор .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Фиона Губелман (@fionagubelmann) на 20 септември 2019 г. в 11:33 ч. PDT

В допълнение към това, актьорът гостува в телевизионни предавания като NCIS: Лос Анджелис , и Малки сладки лъжкини .

Фиона Губелман бременна ли е?

Актрисата започна да предизвиква слухове за бременност след епизоди на Добрият доктор показа я, стиснала клипборда си по начин, който покрива нейната междинна част. Особено в медицинските предавания това често се разглежда като начин за прикриване на бременността на актрисата. В резултат на това хората започнаха да се интересуват дали Фиона и Алекс очакват бебе или не.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алекс Уийд (@thebestalexweed) на 4 декември 2018 г. в 9:00 ч. PST

Въпреки това, при по-нататъшни наблюдения, се оказа, че същите тези епизоди показват нейната непокрита мидрифка в няколко сцени и не изглежда, че там има бебешка подутина.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Фиона Губелман (@fionagubelmann) на 10 декември 2018 г. в 12:46 ч. PST

Фиона Губелман и Алекс Уийд изглеждат наистина частна двойка, така че феновете дори не са сигурни дали възнамеряват да имат деца. Но е хубаво да се знае, че двамата са щастливи в любовта и изграждат успешна кариера. Техните поддръжници се вкореняват в тях, както в брака, така и в други начинания.

Знаменитости Телевизия
Популярни Публикации