Бебешкият син на Гордън Рамзи Оскар копира подписа на татко „Ядосано лице“ и феновете не могат да спрат да се шегуват с него

Последни актуални новини Бебешкият син на Гордън Рамзи копира подписа на татко „Ядосано лице“ и феновете не могат да спрат да се шегуват с него във Фабиоза

Гордън Рамзи и съпругата му Тана посрещнаха петото си дете заедно през април.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Гордън Рамзи (@gordongram) на 4 април 2019 г. в 8:26 ч. PDTТова бебе е вторият им син и името му има комичен обрат. Рамзи разкри името на момченцето „Оскар“ с весел надпис:

След 3 Бафта и една Еми ... най-накрая спечелихме Оскар, моля, приветствайте Оскар Джеймс Рамзи, който се оттегли днес в 12:58 за обяд! Ххх

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Оскар Рамзи (@oscarjramsay) на 3 юни 2019 г. в 15:04 ч. PDTКакто семейството, така и феновете бяха над луната, за да чуят толкова невероятни новини. Оскар Рамзи ще навърши пет месеца през септември и вече прилича на емблематичния си баща!

Наскоро звездата сподели очарователно щракане със сина си Оскар, разтопявайки сърцата ни. Всички знаем, че „ядосаното лице“ на Гордън е неговата характеристика, но малко знаехме, че петото му дете ще има същото изражение!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Оскар Рамзи (@oscarjramsay) на 12 август 2019 г. в 5:39 ч. PDTСмешно, феновете на Рамзи с готовност започнаха да се шегуват, че са като близнаци!

@saulighafredericks:

Хахаха Оскар бъде като 'къде е агнешкият сос?'

@ inners1690:

Защо изглежда така, сякаш е на път да ми крещи, че готвя в тиган с незалепващо покритие ...

@madhurkumria:

Обзалагам се, че гледат Адската кухня

@ hongsy11L

Малък шеф

@amtwigg:

@dmnsddn е като един и същ човек

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Оскар Рамзи (@oscarjramsay) на 7 април 2019 г. в 3:39 ч. PDT

Хората буквално избухнаха в смях и си представиха Оскар като следващия строг готвач в рода на Рамзи. Е, какво друго да кажа? Мислим, че ще бъде!

Популярни Публикации