Прекрасна през 80-те си години: „M * A * S * H“ „Hot Lips“ Loretta Swit може да е на 81 години, но все още изглежда абсолютно зашеметяващо

Последни актуални новини „Красавица през 80-те“: „M * A * S * H“ „Hot Lips“ Loretta Swit може да е на 81 години, но все още изглежда абсолютно зашеметяващо за Fabiosa

Докато останалите от нас, простосмъртните, може да се борим да останем зашеметяващи през вековете, по някакъв начин известните актриси успяват да се справят добре.

Запознайте се с Лорета Суит

Ако не сте непознати за телевизионните предавания през 70-те и 80-те години, тогава вероятно ще знаете коя е тази прекрасна жена.



Красива през 80-те си години: M * A * S * H ​​(1972 - 1983) / CBS

Суит, родена през 1937 г., е телевизионна актриса и е най-известна с ролята си на майор Маргарет 'Горещи устни' Хулихан в телевизионния сериал M * A * S * H . Всъщност тя се справи толкова добре в шоуто, че спечели две награди Еми.

Красива през 80-те си години: M * A * S * H ​​(1972 - 1983) / CBS



Тя става по-прекрасна с възрастта

Героят на Суит в шоуто беше похотлива, способна главна медицинска сестра. Феновете я опознаха като жена с красота и мозък. Това беше преди около 47 години, така че може да се чудите как изглежда тази жена днес.

Добрата новина е, че въпреки че е на 81 години, Суит все още поддържа онази красота, с която е станала известна. Направете тази снимка на актрисата, например, когато тя присъства на четвъртите годишни награди на Роджър Нийл Оскар за гледане на вечеря. през февруари 2019г.

Красива през 80-те си години:Гети изображения / Идеално изображение



Въпреки че можете да видите добавените линии на бръчки и други черти на лицето, които ни казват, че тя е много по-възрастна жена сега, не можете да отречете, че тя се грижи наистина добре за себе си.

Красива през 80-те си години:Гети изображения / Идеално изображение

Тази нейна снимка също разказва същата история. Тя показа на феновете си, че не се страхува да добави малко блясък към модата си и трябва да признаем, че тя абсолютно прикова външния вид.

Личният й живот

Лорета Суит беше омъжена за актьора Денис Холахан между 1983 и 1995 г., когато се разведоха. Холахан също беше включен M * A * S * H където изигра шведски дипломат, който за кратко се включи в героя на Суит в епизод.

Красива през 80-те си години:Гети изображения / Идеално изображение

Нямаше деца от този съюз и Суит никога не се е женил повторно или е имал бебета след развода.

Звучи като, че се чувства добре с живота си такъв, какъвто е. Кой може да я обвини? С външния си вид и увереност, тази жена със сигурност изглежда, че има всичко измислено.

Популярни Публикации