Страхотна любовна история: Удивителният 50-годишен брак на Ан-Маргрет със съпруга Роджър Смит започна с разочароващ сватбен ден

Последни новини Страхотна любовна история: Удивителният 50-годишен брак на Ан-Маргрет със съпруга Роджър Смит започна с разочароващ сватбен ден на Фабиоза

Не всички бракове издържат изпитанието на времето. И е уместно да празнуваме тези, които правят, за да напомним на хората, че истинската любов съществува.Талантлива звезда

Ан-Маргарет се смята не само за надарена певица, но и за известна актриса.

Страхотна любовна история: Ан-МаргретГети изображения / Идеално изображение

В 1964 г. Да живее Лас Вегас , тя плени сърцата и уважението на мнозина благодарение на представянето си като любовен интерес на Елвис Пресли. Освен това, според Биография , тя е участвала и в други филми, включително „Търсачите на удоволствието“ и „Коте с камшик“.

Влюбвам се

Ан-Маргрет разкри за любовната си история в интервю за Хора . Тя разкри, че докато е била на трета среща с Роджър Смит, е знаела, че е намерила тази.Знаех, че ще ме защити. Знаех, че мога да разчитам на него. Усетих го напълно.

Страхотна любовна история: Ан-МаргретГети изображения / Идеално изображение

Оказа се, че усещането е взаимно, защото на Роджър и Ан-Маргрет не им отне много време да завържат възела. Двамата отпразнуваха своята 50-годишнина от сватбата през май 2017 г.

Въпреки че продължиха да имат щастлив брак, нещата не започнаха по този начин. В деня на сватбата им през 1967 г. булката била по-съкрушена, отколкото радостна.

Вграждане от Getty Images

Двойката беше избягала до Лас Вегас, а стаята, в която си разменяха обети, беше непосилна, миришеше на дим и далеч не беше бляскава.

Това не е начинът, по който си представях сватбата. Мисля, че всички мислеха, че съм бременна, защото плаках през цялото нещо. Но ние го направихме!

Страхотна любовна история: Ан-МаргретГети изображения / Идеално изображение

Те обаче не се спряха твърде много на тази неуспех. Както разкри тя, тайната на техния дълготраен брак беше смехът. Въпреки че се оказаха в странни ситуации, те се научиха да се смеят през всичко това.

Ако не можете да се посмеете над себе си, имате проблеми. Ние се смеем преди всички останали.

Бракът им обаче не беше без възходи и падения. Имаше почти фатален спад на Ан-Маргрет от 22-футова платформа през 1972 г. и диагнозата миастения гравис на Роджър.

Страхотна любовна история: Ан-МаргретГети изображения / Идеално изображение

Актрисата сподели и друг важен фактор, довел до успеха на техния съюз;

Всъщност е много просто. И двамата искаме да работи.

Сърцераздирателен край

Около месец след като двойката отпразнува 50-годишнината си, Роджър Смит почина. Той беше на 84 години.

Страхотна любовна история: Ан-МаргретГети изображения / Идеално изображение

Според Разнообразие , актьорът се оттегли от актьорството, след като му беше поставена диагноза миастения гравис, нервно-мускулно разстройство.

Преминаването му беше сърцераздирателен завършек на любовната му история с Ан-Маргрет. Тази двойка обаче направи най-доброто от петте десетилетия, които прекараха заедно, превръщайки ги в успешна двойка.

Популярни Публикации