„Анатомията на Грей“ звездата Катерина Скорсън се отваря при синдрома на Даун на 2-годишната си дъщеря

Последната актуална новина „Анатомията на Грей“ Звездата Катерина Скорсън се отваря за синдрома на Даун на нейната 2-годишна дъщеря на Fabiosa

Когато Анатомията на Грей звездата Катерина Скорсоне разбра, че бебето й има Синдром на Даун , тя не можеше да повярва на ушите си. Какво е чувството за актрисата да отгледа детето с увреждане? Катерина се отвори в откровено интервю.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Катерина Скорсоне (@caterinascorsone) на 9 март 2019 г. в 11:08 ч. PST

Дъщеря ми има синдром на Даун

Катерина Скорсон е най-известна с появата си в популярния драматичен сериал Частна практика и Анатомията на Грей. Но кой би си помислил, че и самият живот на актрисата прилича на драматичен сериал?ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Жена осинови 5 деца със синдром на Даун след отглеждане на биологичната си дъщеря със специални нужди

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Катерина Скорсоне (@caterinascorsone) на 25 декември 2018 г. в 10:42 ч. PSTКатерина е майка на две прекрасни момичета. По-голямата й дъщеря Елиза е на 6 години. По-малкото й дете, Палома Михаела, е на 2 години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Катерина Скорсоне (@caterinascorsone) на 17 февруари 2019 г. в 13:02 ч. PST

Палома има синдром на Даун. За Катерина беше истински шок да разбере диагнозата на нейната скъпа дъщеря. В откровено интервю на Майчински подкаст, Анатомията на Грей звезда обясни как я концепцията за майчинството се промени от тогава.

Катерина каза:

Това, което несъзнателно мислех за работата си като майка, беше, че трябваше да я подготвя да оцелее в конкурентен свят.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Катерина Скорсоне (@caterinascorsone) на 16 август 2017 г. от 21:16 ч. PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Катерина Скорсоне (@caterinascorsone) на 2 октомври 2018 г. в 14:44 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Момиче със синдром на Даун завърши успешно въпреки малката вяра на другите

Но както всяка майка, Катерина не може да обича дъщеря си по-малко само защото се различава от другите деца. Напротив, диагнозата на Палома накара Катерина да я обича и да се грижи за нея още повече.

Тя обясни:

Този прост глас дойде при мен там, където бях: „Не знам какво да правя - о, трябва да я пазя и да я накарам да се чувства обичана.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Катерина Скорсоне (@caterinascorsone) на 27 февруари 2019 г. в 9:52 ч. PST

Днес Катерина не може да си представи живота си без любимите си дъщери. Актрисата вярва, че децата със синдром на Даун не трябва да се третират по различен начин и заслужават еднаква любов на родителите си. Напълно сме съгласни с нея!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Magic of Love: Очарователна двойка на синдрома на Даун се ожени в приказна сватба на техните мечти

Популярни Публикации