Така Пораснал! Снахата на Пола Дийн споделя нови кадри от очарователните си тризнаци в Деня на майката

Последни актуални новини So Grown Up! Снахата на Пола Дийн споделя нови кадри от очарователните си тризнаци на Деня на майката във Фабиоза

Известната водеща и автор на готварски книги, Паула Дийн, преди това споделя с обществеността, че тризнаците на сина й са родени около четири месеца преждевременно.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Claudia Deen (@claudiadeen) 4 октомври 2018 г. в 5:27 ч. PDT

Клаудия Дийн разбра, че очаква бебета още през 2018 г. и беше изключително развълнувана, както и Боби Дийн. За съжаление бременността беше високорискова и жената трябваше да прекара доста дълго време в болницата.Накрая Клавдия роди две момичета и момче на 26 седмици и 4 дни. Тризнаците бяха наречени Оливия Мария, Амелия Ан и Линтън.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Claudia Deen (@claudiadeen) 9 март 2019 г. в 5:13 ч. PSTВижте тази публикация в Instagram

Публикация от Claudia Deen (@claudiadeen) 17 ноември 2018 в 8:40 PST

Нови снимки на тризнаци

В официалния си профил в Instagram Клавдия публикува нова снимка на очарователните си тризнаци в Деня на майката. Тя също така написа, че децата са й показали изцяло новия смисъл на живота и тя ги обича повече от всеки друг на света!

Клавдия също добави, че да бъдеш майка е най-полезната работа и тя се радва на всеки момент от нея. Каква вдъхновяваща майка е тя!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Claudia Deen (@claudiadeen) 12 Май 2019 в 10:16 PDT

Амелия, Линтън и Оливия: дадохте на думата MAMÁ съвсем ново значение! Благодаря, че ме научи на нещо ново всеки един ден ... Обичам те с цялото си сърце. Честит Ден на майката на всички невероятни жени, които са се заели с най-полезната работа!

чрез GIPHY

Клаудия и Боби Дийн, по-малкият син на Пола, са женени около шест години, от 2013 г. Между другото, церемонията се състоя в къщата на Пола Дийн.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Claudia Deen (@claudiadeen) 15 март 2019 г. в 12:03 PDT

Снахата на Паула Дийн, Клаудия, сподели нова снимка на своите тризнаци в деня на майката и те наистина са толкова очарователни!

Популярни Публикации