Родителите на Хейли Болдуин Стивън и Кения се радват на почти 30-годишен брак въпреки слуховете за служебни отношения и проблемите с парите

Въпреки слуховете за афери, родителите на Хейли Болдуин, Стивън и Кения поддържат трайна любов. Разберете как.

Родителите на Хейли Болдуин, Стивън и Кения Болдуин, послужиха като вдъхновение за супермодела, който сега е женен за поп звездата Джъстин Бийбър.

За много фенове Хейли и Джъстин са крайната двойка цели. Те се превърнаха в двойката „то“ в социалните медии с начина, по който посвещават сладки публикации един на друг и споделят някои от най-романтичните прозрения в отношенията си.Хейли и Джъстин изглежда имат перфектната връзка и е възможно това да е така, защото супермоделът всъщност имаше страхотни модели за подражание в родителите си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от BEST OF STREETWEAR (@bestofstreetwear) на 14 април 2019 г. в 6:44 ч. PDT

Трайната любов на Стивън и Кения Болдуин

Стивън Болдуин е най-младият от четиримата известни братя Болдуин. По-големите му братя и сестри Алекс, Даниел и Уилям също са добре известни в развлекателната индустрия.Самият Стивън е доста популярен и с роли във филми като Обичайните заподозрени и The Flintstones във Viva Rock Vegas .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) на 10 юни 2015 г. в 6:53 ч. PDT

Според Puzzups , Кения и Стивън се срещнаха в метрото през 1987 г. и започнаха да се срещат малко след това. Три години по-късно двойката си разменя обети през юни 1990 г.Съобщава се, че Кения е отговорен за завръщането на Стивън в християнската вяра. Двойката се смята за новородени християни и са останали заедно през трудни времена.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) на 10 юни 2016 г. в 10:14 ч. PDT

Кения, графичен дизайнер, беше до съпруга си през 2009 г., когато той трябваше да подаде молба за защита срещу несъстоятелност, след като не можа да плати ипотеката си.

През 2018 г. DailyMail съобщи, че актьорът е имал връзка с масажистка на име Рут Перес Анселми. Един от приятелите на Рут твърди, че двамата се виждали близо две години по това време.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от stephenbaldwin7 (@ stephenbaldwin7) на 26 октомври 2019 г. в 5:28 ч. PDT

Въпреки тези измамливи слухове и финансови неуспехи, Стивън и Кения остават един до друг, а дъщерите им Алая и Хейли често наричат ​​родителите си като двойни цели.

Относно Алая Болдуин

Алая е по-голямата сестра на Хейли и също е модел като брат си. В допълнение, тя е активист за ендометриоза и в по-голямата си част тя предпочита профил с нисък ключ.

Подобно на Хейли, Алая също е омъжена, тъй като тя завърза възела с музикалния продуцент Андрю Аронов.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Alaia Baldwin Aronow (@alaiabaldwin) на 9 май 2019 г. в 8:56 ч. PDT

Семейство Болдуин е известна и завладяваща група. Що се отнася до Стивън и Кения, двамата изглежда са ангажирани да направят брака си работещ и по всички показатели двойката ще празнува 30-годишнината си от сватбата след броени месеци.

Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации